1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç Burcu; İçerisinde bulunduğumuz bu Pazartesi gününde Koç Burçları oldukça üretken ve yaratıcı olacaklardır. Bugün özellikle çalışma hayatınızda daha önceden başlamış olduğunuz; ancak yarım kalmış olan işlerinizi tamamlayabilirsiniz veya önümüzdeki günlerde yapmayı planladığınız işlerle ilgili olarak bir önem sıralaması yapma yoluna gidebilirsiniz. Diğer bir taraftan bugün kişisel bakımınıza ve sağlığınıza da her zamankinden daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Bugün özellikle öğlen saatleri civarında maddi anlamda kazanç elde etme, elinizdeki birikimleri değerlendirme ve yaptığınız yatırımlardan karlı çıkma olasılığınız oldukça yüksek olacaktır. Tüm bu parametreler bir araya gelince gelecekte yaşamayı ümit ettiğiniz, ideallerinizdeki gibi bir yaşantıya bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Zaten bugün kuvvetli olan kendinize inancınız, sizi maddi açıdan da oldukça destekleyecektir.


Boğa Burcu; Bu Pazartesi günü Boğa burçları romantik ilişkilerinde şimdiye kadar cevabını aramakta oldukları pek çok sorunun cevabına ulaşacaklardır. Bugün romantik ilişkinizde özellikle sizin için neyin ne kadar doğru ve faydalı olduğunu belirlemekte her zamankinden daha rahat ve başarılı olacaksınız. Bu sayede Boğa Burçları’na has mükemmeliyetçi ruhunuz oldukça büyük bir tatmin yaşayabilir. Hatta bu durum dış görünüşünüze ve davranışlarınıza da yansıyacağı için bugün sizinle bir romantik ilişkide bulunmak gibi bir isteği veya amacı olan kişilerin de dikkatini çekebilirsiniz ve bu kişiler size yönelik olarak bu konuda birtakım adımlar atabilirler. Bugün özellikle öğlen saatleri civarında çalışma hayatınızda zihninizden geçen projeleri dile getirebilirsiniz ve başarılı olma ihtimalinizi arttırabilirsiniz. Eğer bir sanat dalı ile uğraşıyorsanız bugün oldukça keyifli bir şekilde ortaya oldukça özgün ve güzel işler çıkarabilirsiniz.


İkizler Burcu; Pazartesi gününde İkizler burçları özellikle ev içerisindeki aile hayatları ile alakalı olarak birtakım düzenlemelerde bulunmak ve yenilikler yapmak isteyebilirler. Eğer uzun zamandır yapmayı planladığınız herhangi bir bakım, onarım veya restorasyon işi varsa ya da bir yerden bir yere taşınmanız gerekiyorsa bugün sizin için bu konular açısından oldukça uygun bir gün olacaktır. Çünkü bugün hayatın geneline karşı oldukça mükemmeliyetçi bir tavır içerisindesiniz ve bu sayede neyin sizin için en doğru ve en güzel sonuçları vereceğini sezgisel olarak kestirebilirsiniz. Bugün özellikle öğlen saatleri itibariyle bugüne kadar belirlemiş ve belirlemekte olduğunuz ideallerinizi hayata geçirmek konusunda da oldukça kuvvetli ve cesur olacaksınız. Bu kuvvet ve cesaret bugün sizi özellikle çalışma hayatınız açısından oldukça destekleyecek.


Yengeç Burcu; Bu Pazartesi günü Yengeç Burçları çevrelerinde olup bitenleri gözlemlemek konusunda oldukça başarılı olacaklardır. Bu başarı size beraberinde ayrıntılara dikkat etmenizi gerektiren işlerde de başarı getirecektir. Bu sayede bugün ulaşmak istediğiniz tüm güzelliklere ve mükemmelliklere ulaşabilirsiniz. Diğer bir taraftan bugün zihninizin her zamankinden hızlı çalışması da size gündelik işlerinizde oldukça hızlı, pratik ve aynı zamanda başarılı olma fırsatı tanıyor. Bugün özellikle öğlen saatlerinden itibaren sizin için psikolojik durumunuz açısından oldukça olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu saatler itibariyle en ufak şeylerden büyük mutluluk duyduğunuzu fark edebilirsiniz.  Bunun yanı sıra bu saatler itibariyle eğitim hayatınızın geleceği ile ilgili olarak da oldukça önemli ve radikal kararlar verebilirsiniz. Yapmanız ve dikkat etmeniz gereken tek şey, ne istediğinize karar vermektir.


Aslan Burcu; İçerisinde bulunduğumuz bu Pazartesi gününde Aslan Burçları finansal konular açısından yeteneklerini ortaya koymak konusunda oldukça girişimci ve cesur olacaklar, bu sayede de maddi konularda oldukça akıllıca ve mantıklı bir şekilde hareket edebilecekler. Eğer bugün zihninizin bir yerlerinde finansal açıdan bir kazanç elde etmek veya avantajlı konuma geçmek gibi bir fikir varsa, etrafınızda bulunan fırsatları gözden geçirmeye çalışmanız sizin için yeterli. Çünkü bugün özellikle bu konularla alakalı olarak gözlem gücünüz oldukça yüksek olacak ve sizin için iyi olanın izini sürmekte her zamankinden daha başarılı olacaksınız. Bugün özellikle öğlen saatlerinde çevrenizde bulunan insanlar size günlük hayatınızla ilgili pek çok meselede destek olabilirler. Bunun yanı sıra bu saatlerde toplumsal hayat içerisinde yaşayacağınız birtakım olaylarla sosyal konumunuzda bir belirginleşme söz konusu olabilir.


Başak Burcu; Bu Pazartesi gününde Başak Burçları tüm gün boyunca zamanlarını oldukça pratik ve verimli bir şekilde değerlendirebileceklerdir. Bugün dış dünyada dış görünüşünüz, temizliğiniz, şıklığınız ve yardımseverliğiniz ile çevrenizdeki insanların ilgisini, beğenisini ve takdirini toplayacaksınız. Bugün özellikle öğlen saatlerinden itibaren hayallerinizin peşinde gitmek için uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz gücü kendinizde bulacaksınız. Hayallerinizin peşinden gideceğiniz konular ve yaşam alanları genel olarak özel hayatınız, üzerinde emek sarf ettiğiniz tüm konular ve hayatın sizin için önemli olan alanları olacaktır. Bu durum, bazı Başak Burçları için yeni başlamakta olan veya yakın zamanda başlayacak olan bir romantik ilişkiye işaret ediyor olabilir. Veya bazı Başak Burçları bu etki ile çalışma hayatlarında daha önceden tanımadıkları birinden önemli bir konuda destek görebilirler.


Terazi Burcu; Pazartesi gününde Terazi Burçları geçmişte yaşamış oldukları olaylar ile ilgili konular üzerinde detaylı bir şekilde düşünmek, kendileri adına neyin en iyisi ve en doğrusu olduğunu tespit etmek ve kendileri için mümkün olan en doğru yolda ilerlemek konusunda oldukça yetenekli ve başarılı olacaklardır. Bugün hayatınızda neleri devre dışı bırakmanız gerektiğini veya kimlerle yola çıkmanız gerektiğini belirlemek konusunda neredeyse hiç zorlanmayacaksınız ve sıkıntı çekmeyeceksiniz. Yapmanız gereken tek şey, üzerinde bir karara varmanız gerektiğini düşündüğünüz konularda yeterince iyi bir şekilde odaklanmak ve hesabınızı mümkün olduğunca iyi yapmaktır. Bugün özellikle öğlen saatlerinde çalışma hayatınızla ve finansal meselelerinizle ilgili konuları düzenlemek açısından oldukça güçlü olacaksınız.


Akrep Burcu; İçerisinde bulunduğumuz bu Pazartesi gününde Akrep Burçları hedeflerinin oldukça bilincinde olacaklardır ve akıllarına koyduklarını bir an önce yapmak için yeterli cesarete sahip olacaklardır. Bu sayede bugün istediğiniz şeylere her zamankinden daha hızlı ve kolay bir biçimde ulaşabileceksiniz. Elbette bunu yapabilmenizde kuvvetli sezgilerinizin, yüksek gözlem gücünüzün, aklınızın ve kendinize olan inancınızın da oldukça etkisi olacak. Siz yeter ki istediğiniz şeyi gerçekten yürekten isteyin ve istediğiniz şeyin peşinden gitmekten çekinmeyin. Bugün özellikle öğlen saatleri itibariyle tüm bu durumlar romantik ilişkinize de yansıyacak sevgili Akrep Burçları. Bu saatler itibariyle romantik ilişkinizde de ne istediğinizden tam olarak emin olacaksınız ve bu isteklerinizi sevdiğiniz kişiye ifade etmekte hiçbir zorluk yaşamayacaksınız. Bu durum doğal olarak istediklerinizi elde etmenizde size yardımcı olacak.


Yay Burcu; Bu Pazartesi günü Yay Burçları toplumsal hayatları sırasında tüm gündelik işlerini titizlikle yapacaklar ve gözlem güçleri sayesinde doğru olanı yanlış olandan ayırmak konusunda hiçbir zorluk yaşamayacaklardır. Bunun yanı sıra bugün bu işlerinizi yaparken nereden başlamanız gerektiğini, hangi yolu tercih etmeniz gerektiğini ve hangi sonuca varmanız gerektiğini oldukça kolay bir şekilde belirleyebileceksiniz. Bugün özellikle öğlen saatleri itibariyle tüm burçlar için oldukça rahat bir zaman dilimi başlayacak. Bu saatler itibariyle hayata öncesine göre oldukça umutlu bir gözle bakacaksınız. Diğer bir taraftan eğer son zamanlarda sağlık durumunuzla ilgili olarak herhangi bir sıkıntı veya zorluk yaşadıysanız bu saatler itibariyle şifa bulmanız veya şifa bulmak için yapmanız gerekenleri yapmanız kolaylaşacaktır sevgili Yay Burçları. Bugün oluşacak yeni gelişmeler üzerinizdeki yükü hafifletebilir.


Oğlak Burcu; Pazartesi gününde Oğlak Burçları yapmaları gereken tüm işlerinde hızlı ve becerikli bir şekilde hareket ederek kısa sürede başarılı olacaklardır. Bugün bunun yanı sıra hem doğru kararlar vermek konusunda oldukça yetenekli olacaksınız, hem de romantik ilişkinizde sevdiğiniz kişi ile el ele vererek yapmanız gereken birtakım işlerin üstesinden geleceksiniz. Bugün sevdiğiniz kişinin size vereceği manevi desteğin de yardımıyla bu hayatta kendinizi boş yere üzmekte olduğunuz konuların da farkına varabilir ve kendinizi bu konular için üzmekten vazgeçebilirsiniz. Bu sayede geleceğe daha umutlu bir şekilde bakabilir ve önünüzü çok daha net bir şekilde görebilirsiniz sevgili Oğlak Burçları. Bugün özellikle öğlen saatleri itibariyle içsel gücünüzün farkına varacak ve kendinizi her zamankinden daha kuvvetli hissedeceksiniz.


Kova Burcu; Bu Pazartesi günü Kova Burçları özellikle çalışma hayatları ile alakalı konularda ve finansal meseleleri ile alakalı durumlarda oldukça akıllıca ve sistemli bir biçimde çalışacaklardır. Bunun yanı sıra bugün gözlem gücünüz de her zamankinden daha fazla olacaktır. Eğer son zamanlarda yapmakta olduğunuz hesaplarda birtakım yanlışlıklar yapmakta idiyseniz ve ne yapsanız bu yanlışlıkları engelleyemiyor idiyseniz bugün itibariyle bu hatalara ve yanlışlıklara bir son verebileceksiniz. Çünkü bugün içinizden gelen sesler sizi bu konularda doğru yönlere yönlendirecektir. Bugün özellikle öğlen saatleri itibariyle finansal konularda elinizdeki birikimleri hangi alanlarda ve hangi yönlerde değerlendirebileceğiniz konusunda her zamankinden daha kuvvetli sezgilere sahip olacaksınız ve bu kuvvetli sezgileriniz sayesinde elinizdeki birikimi geliştirmenin hızlı, pratik, etkili ve verimli yollarını bulabileceksiniz.


Balık Burcu; İçerisinde bulunduğumuz bu Pazartesi gününde gerek çalışma hayatları açısından, gerek günlük hayatlarının geneli açısından, gerekse de gönül ilişkileri açısından şans Balık Burçları’nın yanında olacaktır. Dolayısıyla bugün artık hiç kimsenin, hiçbir şeyin veya hayatla ilgili herhangi bir durumun sizi üzmesine izin vermeden hayatın ve gününüzün keyfini çıkarmaya bakmalısınız. Çünkü bugün siz hem kendi adınıza hem de çevrenizdeki diğer insanlar adına oldukça umut verici bir rol üstleniyorsunuz. Siz bunu belki de pek o şekilde görmüyorsunuz ama çevrenizde ümitlerini size bağlayan veya sadece sizin varlığınızdan dolayı kendisini bu hayatta sizin yokluğunuzda olacağından daha umutlu hisseden insanlar var. Bu nedenle öncelikle kendinize inanmalı, güvenmeli ve kendi değerinizi bilmelisiniz sevgili Balık Burçları. Çünkü bunu yapabildiğiniz takdirde bu hayatta aradığınız güzellikler ve mucizeler sizi bir an önce bulacaktır. Bugün istediğiniz herhangi bir şeyi biraz çabayla elde edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.