1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 13 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
13 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

13 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerinde ortaklı konular biraz sizi endişelendirebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlandığınızı hissedebilirsiniz. Finansal konularda dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Gün içinde daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde uyum arayabilirsiniz. Gün içinde uğraştıran durumlar söz konusu olabilir. Bugün yapacağınız anlaşmalara dikkat etmenizde fayda var. Yeni haberler duyabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. Gün içinde işlerinizi çok iyi organize etmelisiniz. Otorite olan kişilerle iletişiminizi iyi tutmanızda fayda var. Çalışma arkadaşlarınızın kişisel meseleleriyle ilgilenebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken durumlar meydana gelebilir. İlişkilerinizde derinlik arayacağınız bir gündesiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edebileceğiniz olaylar yaşanabilir. İşlerinizle ilgili planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Ailevi konular gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın. Gün içinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. İşlerinizde değişiklik gösteren durumlar var. Yaptığınız işlere karşı kendinizi daha tutkulu hissedebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hareketin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Bugün yazışma ve konuşmalarda dikkatli olmanız gereken koşullar oluşabilir. Yakın çevrenizden gelen haberler gündeminizde değişiklik yaratabilir. İşlerinizde yakın çevrenizdekilerden yardım alabilirsiniz. Kardeşlerinizle vakit geçirmek size iyi gelebilir. Dedikodulara önem vermeyin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Maddi kaynaklarla ilgili gelişmeler bugün gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler işlerinizi kolaylaştırabilir. Sabah saatlerinde üstlerinizden destek alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken bir gündesiniz. Sorumluluklarınız artabilir

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konulara daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gizli kalan konularla ilgili gündeminiz değişebilir. Bilemediğiniz olaylar yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kendinizi endişelerinize fazla kaptırmamaya özen göstermelisiniz. Otorite olarak gördüğünüz kişilerden destek alabilirsiniz. İlişkilerinizi sorguladığınız bir günde olabilirsiniz. Bazı konuları dönüştürmeye hazır olabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Gelecek planlarınızla ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Otorite olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişiler size yeni vizyonlar katabilir. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmalısınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sorumlu olduğunuz konular gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizden destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız programlarda aksamalar yaşayabilirsiniz. Bürokratik konularla uğraşacağınız zamanlar olabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gün içinde işlerinizi dengeye oturtmak isteyebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Özgürleşmek için yolculuklar planlayabilirsiniz. Akademik olarak yeni bilgiler edinme ihtiyacında yeni başlangıçlar yapabileceğiniz programlar hazırlayabilirsiniz. Uğraştığınız konulara daha ciddiyetle yaklaşacaksınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.