1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 13 VE 15 YAŞINDA İKİ ÇOCUK LEMAR'DA...
13 VE 15 YAŞINDA İKİ ÇOCUK LEMAR'DA...

13 VE 15 YAŞINDA İKİ ÇOCUK LEMAR'DA...

Çok yazık;

A+A-

 

Girne’de önceki gün Lemar Süpermarket’ten hırsızlık yapan 13 ile 15 yaşınki iki erkek çocuk gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı. Poşete doldurdukları 800 TL değerindeki içkilerle kaçmaya çalışırken yakalanan iki zanlı çocuk teminat duruşmasına çıkarıldı.

Polis önceki gün Girne-Karakum’da faaliyet gösteren Lemar isimli marketten 800 TL değerinde içki çalmaya çılan 13 ile 15 yaşındaki iki zanlının gözaltına alındığını haklarında soruşturma yapıldığını söyledi.  Polis, iki zanlının poşete doldurdukları içki şişeleri ile parasını ödemeden gizlice çıkmaya çalıştıkları esnada market görevlisi tarafından fark edildiklerini, çocuklardan 13 yaşındaki zanlının kaçarken,15 yaşındaki zanlının ise suçüstü yakalandığını açıkladı.

Kaçan zanlının ailesi tarafından dün sabah polise teslim edildiğini kaydeden polis, her iki zanlı hakkında hırsızlık suçundan başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, davalarında hazır olmaları için teminata bağlanmalarını talep etti. Mahkeme iki zanlı çocuğu yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakırken, sosyal hizmetler dairesi ile de irtibata geçilmesi ve sosyal tahkikat raporu hazırlanması hususunda emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.