1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 13 YAŞINDA ANNE OLDU
13 YAŞINDA ANNE OLDU

13 YAŞINDA ANNE OLDU

Kuzey Kıbrıs’ta önceki gün 13 yaşındaki kız çocuğu anne oldu.

A+A-

Suna ERDEN

Sevgilisinden hamile kalan 13 yaşındaki kız önceki gün doğum yaptı. Doğan çocuğun babası 27 yaşındaki C.Ş tutuklandı

Kuzey Kıbrıs’ta önceki gün 13 yaşındaki kız çocuğu anne oldu. Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde bir kız çocuk dünyaya getiren genç kızın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, doğan çocuğun babası 27 yaşındaki C.Ş’nin tutuklandığı öğrenildi. C.Ş’nin bugün Girne’de mahkemeye çıkarılarak yargılanacağı davalardan teminat duruşmasına çıkarılması beklenirken, genç kızın ailesinin hamilelikten çok geç haberdar olduğu öne sürüldü.

AİLESİ ÇOK GEÇ FARKETTİ

İddialara göre, yaklaşık 1 yıl önce 13 yaşındaki genç kız ile arkadaşlık kuran C.Ş cinsel ilişkiye girdi. Bu birliktelik sonucu 13 yaşındaki genç kız hamile kaldı. Kızın ailesinin ise durumdan çok geç haberdar olduğu, kızlarının hamile olduğunu 5 aydan sonra öğrendiği öne sürüldü. Hamileliği ilerleyen 13 yaşındaki genç kızın, sevgilisi ile nişanlandırıldığı öğrenilirken hastanede meydana gelen doğumla ilgili polis soruşturması başlatıldı.

Doğan çocuğun babası C.Ş , “16 yaşından küçük kızla cinsel ilişkiye girme” suçundan gözaltına alındı. C.Ş’nin bugün Girne’de mahkemeye çıkarılarak yargılanacağı davalardan teminat duruşmasına çıkarılması beklenirken, 13 yaşındaki anne ile bebeğinin durumunun iyi olduğu bilgisi elde edildi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.