1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 13 YAŞINDA Kİ ÖĞRENCİSİNE TECAVÜZ ETTİ
13 YAŞINDA Kİ ÖĞRENCİSİNE TECAVÜZ ETTİ

13 YAŞINDA Kİ ÖĞRENCİSİNE TECAVÜZ ETTİ

13 YAŞINDA Kİ ÖĞRENCİSİNE TECAVÜZ ETTİ

A+A-

ABD'de bir öğretmen 13 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdi.

ABD'nin Arkansas eyaletinde yaşanan olayda, 32 yaşındaki Mary McCormick, polisin kendisi ve ismi açıklanmayan çocuğun en az 2 kez seks yaptığını öğrenmesi üzerine tutuklandı.

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, çiftin ilk buluşması, 13 yaşındaki oğlanın bir arkadaşının kendisine öğretmeni ile iletişime geçmesi konusunda meydan okuması üzerine oldu. İki arkadaş öğretmenin evine film izlemeye gittiler ve, meydan okuyan çocuk evden ayrıldıktan sonra, öğretmen çocuk ile ilk kez sevişti.

İkili arasında Snapchat mesajlaşması başladı. 12 yaşında bir kız, iddiaya göre ödünç aldığı arkadaşının telefonunda çocuğun penisinin ve ıslak saçlı McCormick'in sadece bir havlu giyerken çektiği "artık kirli değilim" yazan fotoğrafları gördü.

Eve gelen polis, kadının evinde 2 USB bellek, 1 iPad, 2 iPhone ve bilgisayara el koydu. Polis bilgisayarlarda McCormick'in Snapchat hesabında kadına ait olduğu tahmin edilen bir çıplak fotoğraf ile mağdur çocuğun pek çok fotoğrafının bulunduğunu belirtti.

Yargılanması başlayan öğretmen görevinden ayrıldı. McCormick, tecavüz ve 13 yaşında bir erkek çocuğuyla müstehcen fotoğraflar paylaşmak suçundan yargılanıyor.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.