1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14  AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: İletişim içinde olduğunuz kişilerle, çevresel uyum içinde olacaksınız. Onlarla birlikte gündemde olan konuların kritiğini yapacak ve gelecek için, yeni bir düzenleme içine gireceksiniz. Bugün, küçük harcamalarınızı kısıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Beklentilerinizin oluşmasına süre tanımalı ve hesaplarınızı doğru yapmalısınız.

BOĞA: Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman, başarı şansınız artıyor. Bugün, çok alternatifli düşünce üreterek, karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz. Verdiğiniz sözleri yerine getirmenize karşın, sizinde onlara sunacağınız bazı şartlarınız olacaktır. 

İKİZLER: Maddesel konularda istikrarlı olamadığınız için, karamsarlık yakanızı bırakmıyor. Bugün, düşüncelerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlamanıza rağmen ayrıntıcı ve duygusal yönlerinizin belirginleşmesi, işinizin seyrini yavaşlatabilir.

YENGEÇ: Entelektüel çalışmalara özen gösteriyor ve beraber olduğunuz kişilerin size olumlu bir katkısı olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün, yakınlarınıza karşı derin bir duygusallık besliyorsunuz. 

ASLAN: Maddesel güvenliğinizi yoğunlaştırarak, gücünüzü çevrenizle birleştirme amacındasınız. Bugün, kendi doğrularınızla hareket ediyorsunuz. Organizasyon yeteneğinizi, kazançlarınızı desteklemek amacıyla kullanacaksınız. 

BAŞAK: Bugün enerjik ve keyiflisiniz. Alacağınız bazı haberler sizi etkileyecek ve duygularınızı harekete geçirecek. Birlikte olduğunuz kişiyle ilginç yerlere gidebilir, hoş vakit geçirebilirsiniz. 

TERAZİ: Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Sevdiğinizle birlikte güzel bir gün geçirebilirsiniz. Aranızdaki ilişki olumlu yönde ilerliyor. 

AKREP: Akrepler oldukça yenilikçi ve jenerik. Her an yeni fikir üretiyorsunuz ve pratik çözümlerinizle kendinize hayran bırakıyorsunuz. Aşk hayatınızda ise heyecana ihtiyacınız var.

YAY: Bugün oldukça fazla duygusalsınız. Yaşayacağınız olaylardan çok çabuk etkilenebilir ve alıngan bir tutum içerisine girebilirsiniz. Gün içerisinde geçmişten bugüne yaşadığınız bazı şeyleri düşünebilirsiniz. 

OĞLAK: Bugün alacağınız haberler keyfinizi yerine getiriyor. Sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirebilirsiniz. İstediklerinizi yapmak için kendinizi fazla zorlamayın. Akşam saatlerinde sevdiğiniz kişiyle birlikte olabilir, eğlenceli organizasyonlar yapabilirsiniz.

KOVA: Para konularında yeni başlangıçlar yapmamaya özen göstermelisiniz. Biraz daha sabırlı olmanız gereken bir dönem.

BALIK: Yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Kendinizi ifade ederken daha açıklayıcı olmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.