1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün işle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Yetenekli olduğunuz konularda destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil etmek isteyebilirsiniz. Bu konuda üstlerinizden destek görebilirsiniz. Gün içinde parasal konular sizi daha fazla etkileyebilir. Maddi konularda değiştirmeniz gereken konulara dikkat vermeniz iyi olur.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha güçlü olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili sorumluluk alabilirsiniz. Hisleriniz daha güçlü olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Duygusal konularla baş etmeniz kolay olmayabilir. İşlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek görebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde ön göremediğiniz konular yüzünden belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklar sizi strese sokabilir. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Destek görebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Geleceğinizle ilgili planlarınızda başkalarının fikirlerini de alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız yardımlar sizi rahatlatabilir. Güçlü hissettiğiniz konularda daha rahat sorumluluk alabilirsiniz. Kişisel konularla ilgilenebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün iş hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı işlerinizi ilerletmek için yardım alabilirsiniz. Değişim içinde olacağınız zamanlar var. Yöneticilerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Gün içinde kendinizi daha fazla ortaya koyma isteği içinde olabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yeni konular ilginizi çekebilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. İlgili olduğunuz alanlarda harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden toparlamak isteyebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zamanınızı alabilir. Sorumlu olduğunuz konular için mücadele vermeniz gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün kişisel olarak sizde endişe yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızdaki stresler sizi yorabilir. Ortak işlerinizde çalıştığınız kişilerle planlama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden harekete geçirebilirsiniz. Maddi konularda destek bulabilirsiniz. Kendi tavrınızı daha rahat ortaya koyacağınız bir gündesiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün duygusal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşınızdakini algılamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirebilirsiniz. Anlaşmalar gündeme gelebilir. Eşinizle ilgili konulard a sorumluluk almanız gerekebilir. Ortaklı konularda daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün çalışma hayatınızda aksiyon almak isteyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla konuşmalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Fikirlerinizin ifade etmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarına destek verebilirsiniz. İşlerinizi yeniden toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz konularda daha başarılı olabilirsiniz. İşlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızı alabilir. Gün içinde harcamalar yapabilirsiniz. Aşkta yorucu koşullar olabilir. Kişisel olarak güçlü konumdasınız.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde evinizle ilgili sorumluluklar almanız gerekebilir. Ailenizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayabilirsiniz. İlişkilerinizde mücadele etmeniz gereken konular ortaya çıkabilir. Babanızla ilgili konular ön plana çıkabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kendi fikirlerinizi yaymak için daha güçlü bir heves duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Zihinsel konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinizi rahatlatacak şeylerle ilgilenebilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.