1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
14 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

14 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bazen çalışmak için her şeyi geriye atıyorsunuz. Kimseye muhtaç olmamak bu sizde resmen fobi haline dönüş. Aile bireylerinizle aldığınız yeni kararlar hayatınızı daha konforlu hale getirecek.

BOĞA: Geri gelmesini istemediğiniz insanlar var. Hayat sizin için tempolu koşmaya benziyor duraklarsanız kaybedeceğinizi zannediyorsunuz.

İKİZLER: Ruhsal ve bedensel anlamada kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Yaşanılan olaylar size biraz fazla gelmiş olabilir. Biraz daha düşünerek hareket etmelisiniz.

YENGEÇ: Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir.

ASLAN: Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor.

BAŞAK: Bugün oldukça enerjiksiniz. Bu pozitif ruh halinizi olumlu şekilde kullanabilir ve başarılı işler çıkarabilirsiniz. Çevrenize karşı olumlusunuz.

TERAZİ: Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Size hayran olan birileri olabilir. Etrafınıza dikkatli bakmalısınız.

AKREP: Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizle yaptıklarınızı karşılaştırabilir ve karamsar bir tavır içine girebilirsiniz.

YAY: Gün içerisinde alacağınız bir haberden etkilenebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak bazı gelişmeler yaşayacaksınız.

OĞLAK: Kişisel projelerinizi sürdürdüğünüz bu dönemde başarılı işlere imza atıyorsunuz. Enerjinizin yüksek. Kuruntu yapmanıza gerek yok.

KOVA: Bu aralar sıkıntılı bir dönem geçiriyorsunız. Her şeye koşturmaya çalışırken yorgun düşüyorsunuz. Daha dikkatli olmalısınız.

BALIK: Düşüncelerinizle yaptıklarınızı karşılaştırabilir ve karamsar bir tavır içine girebilirsiniz. Pozitif düşünmeniz gereken bir dönem.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.