1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ

Son günlerde kıskançlığınız had safhada. Daha anlayışlı olmaya çalışın. Sevgilinizin size olan duygularının değişmesi söz konusu değil. İşinizde bir görev değişikliği söz konusu. Bu değişiklik sizin aleyhinize olacak. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmeniz yararınıza olabilir.
 
BOĞA
 
Hoşlandığınız kişiye yakınlaşmakta tereddütleriniz var. Bugün görüşmek için fırsat çıkabilir, bu sefer hamle yapmak için düşünmeyin! İş yaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz.
 
İKİZLER
 
Sevdiğiniz kişinin yoğun ilgisi, sizi çok mutlu ediyor. Eğer kalbiniz boşsa bilin ki karşı cinsin sizinle fazlasıyla ilgilendiği bir dönemdesiniz. İş yerinde ayağınızı kaydırmaya çalışan kişiyi görmezlikten gelin. Onun size hiçbir zararı dokunmayacak, çevrenizde sizi de, onu da iyi tanıyorlar. 
 
YENGEÇ
 
Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş. Sizinle ilgilenenleri görmeye çalışın. Bugün çalışmaya hiç gönlünüz olmadığı için işte de huzurlu vakit geçiremeyebilirsiniz. Çalışma ortamından uzaklaşmak sizin için daha iyi olabilir.
 
ASLAN
 
Hoşlandığınız kişiyle aranıza girmek isteyenler var. Sevgili adayınızı sizin güvenilmezliğinizden korumak istiyorlar. İnsanlara karşı şüphecilik huyunuz, çalışma ortamınızda hoşlanmadığınız durumlara neden oluyor. Bugün bazı kimselerle aranızda sorun çıkması mümkün. 
 
BAŞAK
 
Özel hayatınızda yaşadığınız bir sorun yüzünden kafanız fazlasıyla meşgul. Bu gerilimi çözene kadar aşk dışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi. İş hayatınızda başarı var. Bütün mesleki birikiminizi ortaya koyacağınız bir toplantıdan kazançlı çıkacaksınız. 
 
TERAZİ
 
Beklemediğiniz birinden özel bir teklif alabilirsiniz. Bu teklifi düşünmenizde fayda var. Çünkü bu insan size karşı yoğun duygulara sahip biri. İşle ilgili heyecan verici gelişmelere hazırlıklı olun. Karşılaştığınız imkanları doğru şekilde değerlendirirseniz kazançlı çıkacaksınız.
 
AKREP
 
İlişkiniz nihayet bir dengeye oturuyor. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki ufak tefek problemleri halledeceksiniz. Hatta partnerinizin daha önce hiç fark etmediğiniz taraflarını keşfedebilirsiniz. İş konusunda yeni sorumluluklar almaya hazırsınız.
 
YAY
 
İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması her ikinizi de yorup yıpratmış gibi görünüyor. Özellikle bugün fazla fevri davranmanız, sevgilinizin tepki göstermesine neden olabilir. İş hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için ön çalışmalara başlıyorsunuz. 
 
OĞLAK
 
Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarmakta güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.
 
KOVA BURCU
 
İlişkinizin heyecanı neredeyse bitmiş. Aranızdaki sorunları tamir etmeli, yeni bir başlangıç yapmak için harekete geçmelisiniz. İş arkadaşlarınızla sorun yaşama olasılığına karşı bugün kendinizi kontrol edin. Üstlerinizle aranızda çıkabilecek sürtüşmelerde de sakin olmalısınız. 
 
BALIK
 
Yeni heyecanlara açık olduğunuz bir gün. Anlayış, derin sempati ve nazik ruhunuz ilişkinizdeki özeni gösteriyor. Bu yaşam tarzından olan memnuniyetiniz birlikteliğinizi mutlu kılıyor. Kararlar almadan önce anlayışlı yaklaşımınızla yeniliklere ve değişimlere açık olduğunuzu gösterin. 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.