1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Günün ilk yarısında iş ortamında daha aktif olabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi biraz zorlayabilir. Göz önünde olmak için daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Öğleden sonra uğraştığınız işlere yön kazandırmak için otorite olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. Gelecek hayallerinize daha gerçekçi bakacaksınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün olaylara farklı bakış açılarından yaklaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizle ilgili engelleri aşacaksınız. Gün içinde üstlerinizle ilişkiniz önem kazanabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle sohbetlerinizde yanıltıcı koşullar olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklaşa konularda ilerleme söz konusu olabilir. Finansal konularınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra yolculuklar, ziyaretler gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ön planda olmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdaki kişilere duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra ortaklaşa ilerlettiğiniz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Finansal konularda daha ayakları yere basan kararlar almalısınız. Akşam saatlerinde konuşmalar gerçeği yansıtmayabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Günün ilk yarısında çalışma arkadaşlarınızla ilgili mevzulara dahil olabilirsiniz. İfadelerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Öğleden sonra ortaklı işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Karşınızdakilerle zıtlaşmamaya özen gösterin. Yeni kararlar almak için uygun bir gün olmayabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelecek. Günün ikinci yarısında sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Yorucu koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Konuşmalar netlik kazanmayabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün toprağa ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Ailevi konularda kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. İlerleyen saatlerde keyif alacağınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınız için harcama yapabilirsiniz. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte olmak için plan yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Hareketli bir gündeminiz olabilir. Kardeşlerinizle birlikte planlar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenmemeye çalışın. Öğleden sonra ailevi konular sizi daha çok meşgul etmeye başlayabilir. Emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak için çaba göstermeniz gerekebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Sabah saatlerinde parasal konularınızla ilgilenebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için yeni kararlar alabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Yakın çevrenizdeki olayların etkisi altında kalabilirsiniz. Kulağınıza dedikodular gelebilir. Ticari görüşmelerinizi akşam saatlerine bırakmayın.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Günün ilk yarısında kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Hassas olduğunuz konulara dikkat etmenizde fayda var. Sağlığınıza özen gösterin. İlerleyen saatlerde harcamalarınızı abartmayın. Uğraştığınız konularda başkalarından destek alabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız olayları kabullenme içinde olacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz işlerinize yön vermekte zorlanabilirsiniz. Günün ikinci yarısında kişisel yönden hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Görüştüğünüz kişilerden yanlış bilgiler edinebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Günün ilk yarısında geleceğinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. İş konularından alacağınız paralara olabilir. Duygusal durumunuz sizi strese sokabilir. Öğleden sonra kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Olaylara daha sakin yaklaşmaya çalışın. Abartılı davranışlardan kaçınmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.