1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Aile içinde tartışmacı bir tutumda bulunabilir ve kırıcı olabilirsiniz dikkat! Sevdiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılabilir ve duygusal tepkiler alabilirsiniz.

BOĞA: Sabah saatlerinde gündelik işler ve gizli kapaklı kalmış konularda bolca düşünebilirsiniz. Bugün kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.

iKiZLER: Son zamanlarda yaşadığıklarınız sizi biraz sarsmış durumda. Yaşadıklarınız üzerinde çok düşünmemeli. Olayları akışına bırakmalısınız.

YENGEÇ: Huzursuz edici haberleri gün boyunca ard arda alabilirsiniz. Bu sebeple manevi açıdan bir boşluğa, karamsarlığa düşebilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken bir dönem.

ASLAN: Gün boyunca sahip olduğunuz bazı şeylerin değeri konusunda derin düşüncelere dalacaksınız. Maddi konularda başkalarından yardım almak yerine, kendi başınıza bazı çözümler üretmeye çalışacaksınız.

BAŞAK: Bugün hayatınızı, yaşadıklarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz sosyal çevrede ilgi odağı olabilirsiniz.

TERAZİ: İdealler, yeni ve orijinal fikirler, yeni öğretiler konusunda hem heyecanlı hem de başkaldıran bir tutum sergileyebilir, kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

AKREP: Sürpriz misafirleriniz gelebilir. Maddi gelirinize göre harcama yapmalısınız. Yoksa zor durumda kalabilirsiniz. Aşk hayatınız istediğiniz gibi gidiyor.

YAY: Bugün sevdiğiniz dostlarınızla bir arada olabilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ise yeni fırsatlar karşınıza ummadığınız anlarda çıkabilir.

OĞLAK: Gün boyunca kişisel konularda hassas olacaksınız. Gizli düşmanlıklar, çekememezlikler konusunda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir.

KOVA: Meslek hayatınıza bir yön vermek için doğru bir zamandasınız. Mantığınızı bir kenara bırakıp duygusal kararlar da almalısınız. Bulunduğunuz ortamları iyi seçmelisiniz.

BALIK: Yapacağını alış verişlerde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha dikkatli davranmalı ve tutarlı davranmalısınız. Diğer yandan uzaktan gelen haberler olabilir ve mutlu olabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.