1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Somut programlar yapmak ve mevcut şartları değerlendirmek için uygun bir gün. Maddi anlamda rahat harcama yapmak için ise biraz daha beklemeniz gerekiyor.

BOĞA: Olumsuzlukları kendinize çektiğinizin farkında değilsiniz. Biraz daha olumlu düşünmeye ihtiyacınız var. Yardım almaktan çekinmeyin.

İKİZLER: Yaptığınız görüşmelerin olumlu sonuçlanması özel hayatınıza da yansıyacak. eğitimle ilgili yeni bir adım atabilir, kendinizi geliştireceğiniz farklı alanlar bulabilirsiniz.

YENGEÇ: Kendinizi yenik hissetmeyin, özellikle parasal kaygılarınızın çözümü hiç ummadığınız bir şekilde olabilir. Biraz da sizin evhamınızdan kaynaklı olduğunu görmelisiniz!

ASLAN: İlişkinizde biraz heyecanınızı kaybetmiş olabilirsiniz. Partnerinizle bu durumu konuşup bir çözüm bulmalısınız.

BAŞAK: Özel hayatınızda daha ılımlı olmanız gereken bir dönem. Sorun yaşamak istemiyorsanız daha anlayışlı olmalısınız.

TERAZİ: İş anlamında biraz heyecanınızı ve umudunuzu kaybedebilirsiniz. Ancak her an her şey olabilir bunu da unutmayın.

AKREP: İşyerinizdeki sorunları üstleniyor olmanızın, size bir katkısı olmadığını artık görmeniz gerekir. İşleri yoluna koymak için bu kadar didinmeniz sizin enerjinizi düşürdüğünün farkında değil misiniz? 

YAY: Sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Başkalarının sizi yönlendirmesine ihtiyacınız yok. Evet, bazen sabırsız davranıp, acele kararlar verebiliyorsunuz ama bu dönem daha temkinli davranmaya dikkat etmelisiniz!  

OĞLAK: Gününüz her anlamda iyi geçecek. Aldığınız kararların faydasınız göreceksiniz. Sevgiliniz size sürpriz yapabilir.

KOVA: Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor.

BALIK: Bu aralar sıkıntılı bir dönem geçiriyorsunız. Her şeye koşturmaya çalışırken yorgun düşüyorsunuz. Daha dikkatli olmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.