1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gelecek planlarınızla ilgili kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte tatil organize edebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizde eksikleri gidermek için uygun bir gündesiniz. Aşk hayatınızdaki karışıklıklar sizi de duygusal olarak dalgalandırıyor olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün iş hayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek için istekli olabilirsiniz. Farklı konulardaki işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde duygusal konularda kararsız davranabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Finansal konularda sizi strese sokan olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün eşinizle ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz. Karşıt fikirlerle uğraşabileceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda belirsizlik yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz bir gün. Aynı gruptan kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün yoğun bir gün olabilir. Konuşmaların yazışmaların hızına yetişmekte zorlanabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken hususlar var. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. Kendinizi fazla zorlamamaya çalışın. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Bazı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşıtlıklar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Akşam saatleri yeni kararlar almak için uygun değil.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde aksamalar olabilir. İkili ilişkilerinizi istediğiniz gibi yönetemediğinizi hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için zaman harcayabilirsiniz. Yeni eğitimler gündeme gelebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.