1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 14 GRAM HİNT KENEVİRİNE 7 AY HAPİS
14 GRAM HİNT KENEVİRİNE 7 AY HAPİS

14 GRAM HİNT KENEVİRİNE 7 AY HAPİS

14 gram Hint kenevirine 7 ay hapis

A+A-

Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a 14 gram Hint keneviri türü uyuşturucu madde ithal eden sanık Mete Alp hakkındaki dava karara bağlandı.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık hapse mahkûm edildi. Başkan Ömer Güran, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan heyet, sanığa 7 ay hapis cezası verdi.
 
Mahkeme heyetinin oybirliğiyle vermiş olduğu kararı Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı okudu. Kararda uyuşturucu maddelerin toplum ve gençler üzerindeki yıkıcı etkisine değinen Esendağlı, uyuşturucu maddeyle ilgili suçların vahim ve ciddi suçlar olduğunu ifade etti.
 
Kıdemli Yargıç Esendağlı, sanığın Hasan İmam’ın işbirliği ile 22 Ocak 2013 tarihinde Güney Kıbrıs’tan 14 gram Hint keneviri türü uyuşturucu maddeyi 350 Euro karşılığında Kostas isimli bir Rum’dan alıp KKTC’ye ithal ettiğini, ardından 10 gramını İmam’a verdiğini, 4 gramını da kendisinin aldığını belirtti. 
 
Esendağlı,  yargılandığı “uyuşturucu madde ithal ve tasarruf” suçlarından dolayı sanığın 7 ay hapse çarptırıldığını açıkladı. 
Haberal Kıbrıslı
Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.