1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!
14 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

14 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

 

KOÇ: Bugün hassas ve duyarlı olduğunuz bir gün. Yaşadığınız bazı olaylardan kolayca etkilenebilir ve çevrenizdekilere karşı alıngan bir tutum içerisine girebilirsiniz.

BOĞA: Yeni arkadaşlıklar ve sağlam dostluklar açısından oldukça şanslısınız. Edineceğiniz yeni arkadaşlar sizi, beklemediğiniz yeni bir hayatın içine sokabilir, farklı ortamlara girerek mutlu olabilirsiniz. 

İKİZLER: Büyük istekler içerisinde olduğunuz bu dönemde dostlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Öte yandan bütçenizi aşan bazı yatırımlara girebilir ve bunun gerilimini yaşayabilirsiniz. 

YENGEÇ: Bugün sürpriz gelişmeler ard arda gelebilir ve çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Seyahat etme konusunda hazırlık niteliğinde bazı adımlar atabilirsiniz.

ASLAN: Arkadaşlarınızla ortak bir şeyler yapabilir ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Borçlar, alacaklar ve kredi konularında beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz. 

BAŞAK: Yoğun iş temponuz yüzünden yorgun düşmüş olabilir, sağlığınız konusunda sıkıntılar çekebilirsiniz. Bu durumun fiziksel sağlığınızı bozmasına izin vermemelisiniz. 

TERAZİ:  Gün içinde, iş ortamlarınız ve kendiniz için yapmak istedikleriniz arasında bocalayabilirsiniz. Öğleden sonra ilgi alanınız sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarına kayabilir.

AKREP:  Göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz. Aslında sizi zorlayan konularla uğraşmak istemiyorsunuz.

YAY:  Bugün, özgür ve duygusal yönlerinizle davranmak isteyeceksiniz ama enerji düşüklüğü ve isteksizlik, gün içinde sizi zorlayabilir. Olaylara kadersel yaklaşıyorsunuz. 

OĞLAK:  Bugün, özel hayatınızla iş alanlarınız arasında bocaladığınızı hissedebilirsiniz. Öğleden sonra, ortaklaşa para konuları gündeminizde olacak.

KOVA:  İş ortamlarınızda ve az tanıdığınız insanların yanında kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Ne istediğinizi bilmemeniz; çabuk sinirlenmenize neden olabilir. 

BALIK:  Bugün, eğlenceli yanlarınızla, hayatı ve kendinizi analiz eden yönleriniz çakışabilir. Bu aralar birçok değişimi aynı anda yaşıyorsunuz ve bu da zaman zaman paniğe kapılmanıza neden oluyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.