1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizle yaptıklarınızı karşılaştırabilir ve karamsar bir tavır içine girebilirsiniz. Pozitif düşünmeniz gereken bir dönem.

BOĞA: Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız.

İKİZLER: Gün içerisinde alacağınız bir haberden etkilenebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak bazı gelişmeler yaşayacaksınız.

YENGEÇ: Attığınız adımlar sizin lehinize sonuçlanıyor. Sevindirici haberler alacaksınız. Her şeyi kafanıza takmamalısınız. Bu durum sizin yararınıza olacak.

ASLAN: Yapacağınız anlaşmalar size kazanç sağlayacak. Aileniz ve çevrenizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu.

BAŞAK: Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir.

TERAZİ: Sorunlarınızı çözerken çevrenizden yardım istemeniz sizin yararınıza olacak. Arkadaşlarınız size her zaman destek.

AKREP:  Bu aralar sıkıntılı bir dönem geçiriyorsunız. Her şeye koşturmaya çalışırken yorgun düşüyorsunuz. Daha dikkatli olmalısınız.

YAY: Gününüz her anlamda iyi geçecek. Aldığınız kararların faydasınız göreceksiniz. Sevgiliniz size sürpriz yapabilir.

OĞLAK: İş hayatınızda artan sorumluluklarınız sizi daha istekli ve azimli yapabilir. İş temponuzun arttığı bu dönemde üzerinizde baskı yaratan düşünce ve duygulardan sıyrılın.

KOVA: Sağlık sorunlarınız gündeme gelebilir. Daha dikkatli olmalı ve ertelememelisiniz. Ailenize zaman ayırmalısınız.

BALIK: Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.