1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aile içinde yaşanacak bazı olaylar sizi derinden etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Öte yandan iş hayatınızda karşınıza çıkacak bir fırsat size farklı kapıları açabilir.

BOĞA: Yaşayacağınız bazı olaylar sizi heyecanlandırabilir. Ancak duygularınızı belli etmemelisiniz. Öte yandan iş hayatınızda sıkıntılı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz.

İKİZLER: Hayal gücünüzün üst düzeyde olduğu bu dönemde yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz. Ailenize daha fazla zaman ayrımanız gereken bir süreçtesiniz. Maddi açıdan tutumlu olmanızda fayda var.

YENGEÇ:   Bugün size her şey sıradan ve son derece tatsız gelebilir. Sizde takıntı haline gelmiş fikirlerden, eskimiş ve size engel olan duygusal ilişkilerden kurtulabilir, hepsinin üzerine bir sünger çekebilirsiniz. 

ASLAN:  Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Çok beğenildiğinizi fark etmenize rağmen farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Bugün kendinizi enerjik hissedeceksiniz.

BAŞAK: Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın. Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde ise tartışmalardan kaçının. 

TERAZİ: Bugün işinizle ilgili bazı konularda yardıma ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi ve beklentilerinizi çevrenizdekilerle paylaşmalısınız.

AKREP: Daha fazla eğitim ve tecrübeye ihtiyaç duyduğunuzu fark edeceğiniz bir süreçtesiniz. İlişkinizde ise partnerinizden oldukça kopuksunuz.

YAY: İş hayatınızda oldukça önemli bir dönemdesiniz. Önemli kararlar vermeniz gerekebilir ve bu kararları alırken yakın çevrenizden yardım alabilirsiniz.

OĞLAK: Devam eden çalışmalarınızda projelerinizin geliştirmek için yeni planlar yapabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve kıvrak zekanızla pratik çözümler üreteceksiniz.

KOVA: Kariyerinizde disiplin gerektiren çalışmaların başına sizi getirecekler. İşinize odaklanmalı ve size olan güveni boşa çıkarmamalısınız.

BALIK: Bugün yeni buluşlar ve yeni fırsatlar için oldukça uygun bir gün. Yaptığınız işlerin sonuçlarını ve yarattığı fırsatları görmek sizi heyecanlandıracak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.