1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi oluşturabilir. Akşamüstüne kadar iş yerinizdeki sorumlu olduğunuz konuların tamamlanmasıyla ilgilenebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kendinizi yıpratmamaya özen gösterin. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde görüşmeler yoğunlaşabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Akşamüstüne kadar risk alacak girişimlerde bulunmamanızda fayda var. Genel anlamda bitirmeniz gereken işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerde sevgilinizle birlikte plan yapabilirsiniz. Ertelediğiniz işlerle ilgilenmek, kafanızı rahatlatacaktır. Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere yönlendireceğiniz zamanlar var.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde evle ilgili bitirilmesi gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Ev içi küçük kazalara dikkat etmenizde fayda var. İlerleyen saatlerde aile içi konular gündeme gelebilir. Aile büyükleriyle görüşmeler yapmanız gereken olaylar içinde kalabilirsiniz. Onları ziyarete gitmek için plan ve program yapmanız gerekebilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Zihninizi meşgul eden, bitirmeniz gereken ama bir türlü fırsat bulamadığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle görüşmek için fırsat yaratmak isteyebilirsiniz. Akşamüstü görüşmeler ve ziyaretler için uygun zamanlar bulacaksınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün maddi kaynaklarınızdaki dalgalanma ile ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda tamamlanması gereken konularla zaman ayırmalısınız. Kişisel yeteneklerinizi kullanırsanız işlerinizi daha kolay halledebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum arayacağınız zamanlar olabilir. Akşamüstü yazışma ve konuşmalarda hareketlenme söz konusu olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda bitirmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Sağlık konusunda endişeleriniz varsa ihmal etmemelisiniz. Kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. İlerleyen saatlerde ilişkilerinizle yönlenebilirsiniz. Uyum ve denge arayışına girebilirsiniz. İletişim konusunda hareketli saatler sizi bekliyor.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Gün içinde tamamlanması gereken konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerle içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Korktuğunuz konularla yüzleşme durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayışına gireceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda hareketlilik artabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Sosyal konuların önem kazanacağı bir gündesiniz. Gün içinde uğraştığınız işlerle ilgili bazı tamamlanması gereken konuları halledebilirsiniz. İlişkilerde bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Akşam için keyif aldığınız insanlarla programlar yapabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde bitirmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. İş yerinde toparlanması gereken evrak işleriyle uğraşacağınız zamanlar var. İlişkinizde denge arayışı içinde girebilirsiniz. Zevk aldığınız konularda harcamalar yapmak size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde iletişim hareketlilik getirebilir. Arkadaşlarınızla ani programlar yapabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde çalışma hayatınızdaki bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz bugün önem kazanabilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemelisiniz. Toplum önünde olmak isteyeceğiniz, sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. İlerleyen saatlerde akşam için ziyaret programları yapabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde bütünü görebilmek için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde tamamlanması gereken işlerinizi aksatmamaya çalışın. Yeni yerler keşfetmek için yolculuklar planlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizin ön plana çıkacağı zamanlar var. Uluslararası işlerle ilgili görüşmeler artabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sizi endişeye sürükleyen işlerinizi tamamlamamak isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminize gelebilir. Finansal konularla ilgilenirken dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı konulara daha hassas yaklaşabilirsiniz. İlişkilerinizde denge ve uyum arayışına girebilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizle ilgili hareketlilik artabilir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.