1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durum iş hayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok.

BOĞA: İş arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları sizi zorlayabilir. Bir iş seyahati veya projede bazı aksilikler ve güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz.

İKiZLER: Aile ile olan ilişkileriniz önemini bugünde koruyor. Onlara karşı olan tavrınızda, söylediklerinizde dikkatli olmalısınız. Aile içinde birbirinizle olan bağlarınızı sorgulayabilirsiniz.

YENGEÇ:   Bugün size her şey sıradan ve son derece tatsız gelebilir. Sizde takıntı haline gelmiş fikirlerden, eskimiş ve size engel olan duygusal ilişkilerden kurtulabilir, hepsinin üzerine bir sünger çekebilirsiniz. 

ASLAN:  Bugün alacağınız övgüler motivasyonunuzu arttıracak. Çok beğenildiğinizi fark etmenize rağmen farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Bugün kendinizi enerjik hissedeceksiniz.

BAŞAK: Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın. Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde ise tartışmalardan kaçının. 

TERAZİ: Güzel giden ilişkiniz çevrenizdeki bazı kimseler tarafından kıskanılıyor. Bu durumun canınızı sıkmasına izin vermeyin. Güzel günün tadını çıkarın! Öte yandan akşam saatlerinde sürpriz bir organizasyon söz konusu.

AKREP: Sağlığınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz tedavilerinize başlamalısınız. Sevdiğiniz insanlarda göreceğiniz destek sizi mutlu edecek.

YAY:  Sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde farklı oluşumlara açık bir gün geçirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa, karşı cinsle iletişiminiz hızlı akacak. Hayatınızdan gitmesi gereken insanlar ise hâlâ çevrenizde.

OĞLAK: İş alanlarınızda bazı projelerinizin bozulması veya birtakım konuşmaların sorun haline gelmesi öne çıkabilir. Kendi fikileriniz ve düşünceleriniz konusunda ısrarcı davranabilirsiniz.

KOVA: Bugünlerde ekonomik kaygılarınız hayli artabilir. İş hayatınızda çalışmalarınızı yürütürken ince eleyip sık dokumanız gereken bir dönem. Hata yapmaktan kaçınmak için kendinizi fazla zorlayabilirsiniz.

BALIK: Para durumunuz iyi. İki ayrı yerden gelir sağlayacaksınız. Bir dostla iş birliği olabilir. Veya dostlarınızla birlikte bir grup çalışmasına katılabilirsiniz. Kuruntularınızı bir tarafa bırakın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.