1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konulara uyumlu yaklaşabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlara karşı temkinli davranmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Gün içinde kendinizi çok daha rahat ifade edebileceksiniz. Teknik konulara çözüm getirebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak sizi de rahatlatabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çalışma hayatınızdaki koşullar bugün daha akıcı. Daha rahat sorumluluk alabileceksiniz. Bugün kadınlardan destek görebilirsiniz. İşlerinizde yeniden hareketlenmeler olabilir. Fikirlerinizi yaymak için hevesli hissedebilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Gençlerle olmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sabah saatlerinde keyif alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Güzel şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Birçok işi bir anda yapmak isteyebilirsiniz. Yeni konular sizi cezbedebilir. Duygusal açıdan keyifli bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanlara zaman ayırabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir takım değişiklikler yapmak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tekrardan toparlamak için fırsatınız olacak. Ev hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün gündeminiz yoğun olabilir. Etrafınızdaki insanlarla uyum içinde hareket etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde yeniden harekete geçmek için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun zamanlar var. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yapacağınız harcamalarınızda artış olabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Duygusal anlamda kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Teknik konular çözüme ulaşabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilişiniz. Eğitsel konular gündeme gelebilir. Teknik konularda alışveriş yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla birlikte işler yürütebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Kadınlardan alacağınız destek sizi gün içinde daha ileriye taşıyabilir. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İşlerinizde başkalarının fikirlerini alabilirsiniz. Yeniden harekete geçmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Teknik konularda ilerlemeler olabilir. Gün içinde kendiniz için harcama yapabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabileceksiniz. Konuların üstesinden gelmek için yeni gündemler bulabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün üzerinde kafa yorduğunuz konularda olayları daha rahat görebileceksiniz. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğumuz konulara ivme kazandırmak isteyebilirsiniz. Eğitsel konularda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün hayatınızla ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Finansal konularda yeniden hareketlenmeler olabilir. Güçlü iletişiminizle olayları daha rahat organize edebileceksiniz. Gün içinde çıkan fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var. Kadınlardan destek alabilirsiniz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.