1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 14 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
14 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

14 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç Burcu; Koç Burçları özellikle sabahın erken saatleri ile akşam saatleri arasında kalan zaman diliminde gündelik hayat içerisinde halletmeleri gereken rutin işlerini her zamankinden daha kolay ve pratik bir şekilde halledeceklerdir. Ancak bununla eş zamanlı olarak bugün eğer hayatınızda herhangi bir yeniliğin gündeme geldiğini düşünürseniz bu yeniliği dikkatli bir şekilde incelemeniz gerekiyor. Çünkü bugün karşınıza çıkan yenilikleri veya size yapılabilecek ve ilk etapta size cazip görünebilecek teklifleri yeterince doğru bir biçimde ve etraflıca değerlendirmeniz mümkün olamayabilir. Diğer bir taraftan bugün sağlık durumunuza da her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Bugün gün içerisinde sizi psikolojik açıdan rahatsız eden kişilere vereceğiniz tepkilerde biraz dikkatli olmalısınız.


Boğa Burcu; Boğa Burçları’nın günlük hayat içerisinde karşılarına çıkan her türlü durumu bilinçli bir şekilde gözden geçirmeleri gerekmektedir. Bu durum özellikle sabahın erken saatleri ile akşam saatleri arasında geçerli olacaktır. Bugün gün boyunca ani kararlar vermekten ve çevrenizdeki insanlara karşı eleştirel tavırlar takınmaktan kati surette uzak durmanız gerekmektedir. Diğer bir taraftan bugün eğer borsada paranız varsa veya herhangi bir yatırımda bulunmayı planlıyorsanız bu konularla ilgili olarak atacağınız adımlarda mümkün olduğunca dikkatli bir biçimde hareket etmeniz şart. Bugün gün boyunca hobilerinizle ilgilenmek için oldukça elverişli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu fırsatları değerlendirerek gün boyunca hem yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz, hem de günlük hayatın rutininin üzerinizde yarattığı sıkıntılardan kendinizi biraz olsun kurtarabilirsiniz.


İkizler Burcu; İkizler Burçları’nın günlük hayatları içerisinde herhangi bir gecikme, aksilik veya problem yaşamamaları için yapmakta oldukları tüm işlerle ilgili tüm parametreleri özenle kontrol etmeleri gerekmektedir. Bugün daha önceden başlamış olduğunuz; ancak yarım kalmış olan işlerinizi tamamlamanız, evraklarınızı düzenlemeniz ve yedeklemeniz önümüzdeki günlerde yapmayı planladığınız işler açısından oldukça faydalı olacaktır. Diğer bir taraftan bugün çalışma hayatınız ile ev içerisindeki aile hayatınız arasında kendinizi koştururken bulabilirsiniz. Bu sırada işlerinizle ilgilenirken dikkatinizin dağılması ve buna bağlı olarak hatalar yapmanız oldukça olasıdır. Dolayısıyla bugün özellikle sabahın erken saatleri ile akşam saatleri arasında kalan zaman diliminde sizin için diğer işlerinize göre daha büyük önem arz eden işlerinizi yapmamaya özen göstermelisiniz.


Yengeç Burcu; Yengeç Burçları’nın özellikle sabahın erken saatleri ile akşam saatleri arasında kalan zaman diliminde daha önceden başlamış oldukları ancak tamamlayamadıkları işleri ile ilgilenmelerinde oldukça fayda vardır. Bu zaman dilimi içerisinde yapmanız gereken her türlü işi büyük bir titizlikle ve dikkatle yapmanız sizin için en iyisi olacaktır. Bunu yapabilmek için ise sakin ve mantıklı bir biçimde düşünmeye ve aklı başında bir şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Bunun yanı sıra bugün çevrenizdeki insanlarla aranızdaki iletişime de oldukça dikkat etmelisiniz. Bugün zaman zaman siz tam aksini düşünseniz de çevrenizdeki insanlarla iletişiminizin bazı noktalarında susmak yapabileceğiniz en doğru hareket olabilir sevgili Yengeç Burçları. Çünkü bugün özellikle aile bireylerinizle kuracağınız iletişimde birtakım yanlış anlaşılmalar meydana gelebilir.


Aslan Burcu; Aslan Burçları’nın finansal konularda kendilerini biraz huzursuz hissetmeleri ve bu konularla ilgili olarak herhangi bir eleştiriyi veya tavsiyeyi kaldıramamaları oldukça mümkündür. Bugün bu şekilde davranmanızın temelinde yatan en önemli neden, çevrenizdeki insanların para ile ilgili konularda sizin hâkimiyetinizi kabul etmelerini istemenizdi. Bugün bu durum romantik ilişkinize de yansıyabilir. Ancak bugün hem bütçenizle alakalı finansal konularda hem de romantik ilişkinizle alakalı meselelerde mümkün olduğunca temkinli hareket etmeye çalışmanızda fayda vardır. Bugün özellikle akşam saatleri itibariyle çevrenizdeki insanlarla kuracağınız iletişim günün geri kalanında çevrenizdeki insanlarla kurmuş olduğunuz iletişime göre oldukça sıcak ve samimi olacaktır. Bu saatlerde ilişkileriniz konusunda kendinizden emin olabilirsiniz.


Başak Burcu;  Başak Burçları özellikle sabahın erken saatleri ile akşam saatleri arasında kalan zaman diliminde iç dünyalarında hissettikleri duygularını çevrelerindeki insanlara ifade etmekte biraz güçlük çekebilirler. Bugün üzerinizde bir ağırlık varmış gibi hissetmeniz oldukça doğaldır. Dolayısıyla kendinizi kimseyle uğraşamayacakmışsınız gibi hissedebilirsiniz. Aslında bugün çevrenizdeki insanlara yardım etmek sizin için oldukça önemli ve siz çevrenizdeki insanlara yardım etmeyi oldukça fazla istiyorsunuz. Ancak bu durumun sizi yardım edebileceğiniz insanlarla bir çeşit bağımlılık ilişkisi içerisine sokabileceğini düşündüğünüz için bunu yapmaktan biraz çekiniyorsunuz. Dolayısıyla bugün aslında kendisine yardımcı olabileceğiniz kişilerle aranıza bir çeşit mesafe koyabilirsiniz. Bugün eviniz içerisindeki aile hayatınızda huzur sizin için oldukça önemli olacak.


Terazi Burcu; Terazi Burçları özellikle sabahın erken saatleri ile akşam saatleri arasında kalan zaman diliminde bu hayatta gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirmekte ve istedikleri şeyleri elde etmekte biraz zorluk çekebilirler. Bugün bir yandan bağımlı olduğunuz şeyler ve kişiler, diğer bir yandan ise elinizde olmayan birtakım durumlar nedeniyle zaman zaman kendinizi kuruntulu düşüncelere kapılmış bir şekilde bulabilirsiniz. Bu durum, her türlü durumun ve konunun altında sizi üzecek bir art niyet veya alt metin aramanıza sebebiyet vererek gün içerisinde sizi alıngan bir kişiye dönüştürebilir. Dolayısıyla bugün kendinizi zaman zaman kalabalıklar içinde yalnız kalmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatleri itibariyle  manevi dünyanızda oldukça olumlu gelişmeler yaşanacak ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.


Akrep Burcu; Akrep Burçları’nın özellikle sabahın erken saatleri ile akşam saatleri arasında kalan zaman diliminde hayata her zamankinden biraz daha umutlu ve olumlu bir bakış açısı ile bakmaları Akrep Burçları için özellikle psikolojik açıdan oldukça faydalı olacaktır. Bu zaman diliminde günlük hayat size ne getirirse getirsin güzel şeyler düşünerek kendinizi rahatlatmanın yollarını aramalısınız. Çünkü bugün çevrenizdeki insanların birtakım konular hakkındaki fikirleri ve sizin hakkınızdaki görüşleri sizin için olması gerektiğinden daha önemli olacaktır ve bu durum psikolojiniz açısından çok da iyi sonuçlara sebebiyet vermeyebilir. Tüm bunların aynı sıra bugün haberleşme veya ulaşımla ilgili işlerinizde birtakım aksaklıklar veya gecikmeler meydana gelebilir. Akşam saatleri itibariyle huzurlu olabilmek adına olayların olumlu tarafına odaklanmalı, bardağın dolu tarafını görmeye çalışmalısınız.


Yay Burcu; Yay Burçları’nın sabahın erken saatleri ile akşam saatleri arasında kalan zaman diliminde özellikle çalışma hayatları ile alakalı konularda mümkün olduğunca dikkatli ve temkinli davranmaları gerekmektedir. Bugün çevrenizde bulunan kişiler üzerinde etki yandırmanız her zamanki kadar kolay olmayabilir. Aslında siz her zamanki gibi konuşmakta ve davranmaktasınızdır; ancak bugün çevrenizdeki insanlar sizin söylediklerinizi her zamankinden farklı bir şekilde anlamak ve anlamlandırmak üzere kendi aralarında anlaşmış gibidirler. Dolayısıyla bugün bu meselenin sizi üzmesine izin vermemeli; sadece kendinizi çevrenizdeki insanlara kabul ettirebilmek için veya söylediklerinizi çevrenizdeki insanlara dinletebilmek için kendi kişiliğinizden taviz vermemelisiniz. Akşam saatleri itibariyle ilişkilerinizde sevgi ve saygı hüküm sürecek.


Oğlak Burcu; Oğlak Burçları özellikle romantik ilişkilerinde ve çevrelerinde bulunan insanlarla aralarında gerçekleşecek olan tüm paylaşımlarda bazı düzenlemelerde ve gözden geçirmelerde bulunmaya ihtiyaç duyabilirler. Bugün özellikle sabahın erken saatleri civarında karşınıza birtakım anlaşmazlıklar veya üstesinden gelmekte zorlanacağınız durumlar çıkabilir. Bu anlaşmazlıklardan veya olumsuz durumlardan hasar almadan sıyrılabilmeniz için yapmanız gereken en temel şey, karşınızda bulunan insanla ister özel bir ilişki içerisinde olun, ister bir iş ilişkisi içerisinde olun, ılımlı, sakin ve olumlu bir dille konuşmak olmalıdır sevgili Oğlak Burçları. Yani kısacası bugün gününüzü huzurlu bir şekilde tamamlayabilmeniz için karşılaştığınız olayları fazla büyütmeden belirli bir çerçeve içerisinde değerlendirebilmeli ve ele alabilmelisiniz.


Kova Burcu; Kova Burçları’nın özellikle sabahın erken saatleri ile akşam saatleri arasında birbirinden oldukça farklı konularla ilgili olarak yoğun bir şekilde çaba göstermeleri gerekebileceği için Kova Burçları kendilerini yorgun, stresli ve baskı altında hissedebilirler. Bugün daha önceden başlamış olduğunuz ancak yarım kalmış olan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Diğer bir taraftan bugün kendisi ile aynı veya benzer amaçları paylaştığınız kişilerle oldukça yoğun bir fikir alış verişinde bulunabilirsiniz. Ancak gün boyunca yapmaya başladığınız işlerin sonuca ulaşmasında birtakım sıkıntılar veya aksaklıklar yaşanabilir. Bunu bilerek yola çıkmanız durumunda kendinizi bu aksaklıklardan ve sıkıntılardan koruyabilirsiniz sevgili Kova Burçları. Bugün finansal konularda kendinizden başka birine güvenerek yola çıkmamalısınız.


Balık Burcu; Balık Burçları’nın romantik ilişkilerinde sevdikleri kişi ile aralarındaki dengeyi sağlamak için her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeleri gerekebilir. Ancak siz romantik ilişkinizin sağlığı ve devamlılığı için bu çabayı sarf etmeye hazır ve gönüllü olduğunuz sürece her şeyin yolunda gideceğinden emin olabilirsiniz sevgili Balık Burçları. Bugün siz de sevdiğiniz kişi de her şeyin altında başka bir şey aramaya eğilim gösterebilirsiniz. Bunun yanı sıra birbirinize karşı oldukça eleştirel bir tavır takınabilirsiniz veya isteklerinizin gerçekleştirilmesi için birbirinizin üzerinde baskı kurmaya çalışabilirsiniz. Ancak bu davranışlardan uzak durmanız gerektiği bilinci ile hareket ederseniz herhangi bir sorun yaşamanız olası görünmüyor. Bugün gün boyunca  finansal işlerinizle alakalı olarak gereğinden fazla aceleci davranmamalı, paradan ziyade yeteneklerinize öncelik tanımalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.