1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 14 YAŞINDA UYUŞTURUCU BAĞIMLISI KIZLAR!
14 YAŞINDA UYUŞTURUCU BAĞIMLISI KIZLAR!

14 YAŞINDA UYUŞTURUCU BAĞIMLISI KIZLAR!

Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi.

A+A-
Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, 8. sınıf öğrencisi S.K. (14) üç yıl önce annesi Hicran K'ı kanserden kaybetti. Arkadaşı B.B.(14) de 1.5 yıl önce babası Ramazan B'yı kanserden kaybetti. Aynı okula giden kız çocuklarıbir yıl önce uyuşturucu kullanmaya başladı.  Kızlar 1.5 ay önce evden kaçtıktan 1 gün sonra sokakta bulunarak evlerine getirildi. Ancak iki arkadaş 24 Mart 2014 günü ‘okula gidiyoruz’ diye evden çıkıp bir daha evlerine dönmedi. Aileler polise gidip kayıp başvurusunda bulundu. Ancak aradan 5 gün geçmesine rağmen kızlar bir türlü bulunamadı.
 
CANINDAN ENDİŞE EDİYORUZ
S.K.'nın babası Erol K (45) kızının hayatından endişe ettiğini belirterek, "Kızımla kaybolduğu gün telefonda görüştüm okulda olduğunu söyledi. Bir süre sonra telefonuna ulaşamadım. Kızımın arkadaşının annesi akşam üzeri arayarak 'kızlara ulaşamıyorum ortada yoklar' dedi. Ben kızımı tekrar aradığımda telefonuna ulaştım evde olduğunu söyledi ancak eve gittiğimde yoktu. O günden bugüne hiç haber alamıyoruz. Canından endişe ediyorum. Sokakların nasıl olduğunu biliyoruz" dedi.
 
Kızının uyuşturucu kullandığından şüphelendiğini, arkadaşının kullandığı bu nedenle onunda kullandığını düşündüğünü anlatan Erol K, "Kızımın annesi 3 yıl önce öldü. Ben ona hem anne hem baba olmaya çalıştım. Elimden geldiğince isteklerini yerine getiriyorum. Benden sürekli para istiyor. Evden kaçması için bir neden yok ama niye kaçtığını anlamıyorum. Kızım beni izliyorsa geri dönsün. Eğer kızımı gören olursa polis ya da bizi arasın" diye konuştu.
 
B.B.'nin annesi Çiğdem B de, kızının babası öldükten sonra sürekli kendisiyle tartıştığını anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Kızım 1.5 ay önce yine evden kaçtı. Uyuşturucu kullanıyor nereden alıştı bilmiyorum. Uyuşturucuyu daha rahat kullanmak için evden kaçıyor. Uyuşturucu almak için benden sürekli para alıyor. Hergün para veriyorum. Buna rağmen bana 'babam beni seviyordu sen beni sevmiyorsun' diyerek benimle tartışıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdi nerede ne yapar 5 gündür yok. 14 yaşındaki kız çocuğu nerede kalır."
 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.