1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 14 YAŞINDAKİ 2 KIZ KAYIP
14 YAŞINDAKİ 2 KIZ KAYIP

14 YAŞINDAKİ 2 KIZ KAYIP

Gazimağusa’da sakin Melis Uysal (K-14) ve Melisa Şen (K-14)dün saat 16.30 sıralarında birlikte kaldıkları ikametgahtan ayrıldı ve halen geri dönmedi.

A+A-

Gazimağusa’da sakin Melis Uysal (K-14) ve Melisa Şen (K-14)dün saat 16.30 sıralarında birlikte kaldıkları ikametgahtan ayrıldı ve halen geri dönmedi.

Polisten yapılan açıklamaya göre, 4-10 Mayıs tarihleri, 14.00-12.00 saatleri arasında, Kalkanlı’da faaliyet gösteren “The West Queen” isimli kapalı otelin 103 numaralı odasının sürme alüminyum kapısı, meçhul şahıs veya şahıslar tarafından hasar yapılmaksızın açılarak içeriye girilmiş ve içerisinden; bir 106 ekran plazma televizyon, 100 büyük, 100 küçük boy banyo havlusu ve 50 beyaz renk çarşaf çalındı.

I. DERECEDE ASKERİ YASAK BÖLGEYİ İHLAL

Lefkoşa’da, Dumlupınar Bölgesi’nde, dün saat 21.00 sıralarında, İran uyruklu Y.S.(E-35), P.P.(K-29) ve P.S.(E-3) birinci derecede askeri yasak bölgeyi ihlal edip gizlice izinsiz olarak GKRY Bölgesinden KKTC’ye giriş yaptıkları tespit edildi. Y.S. ve P.P. tutuklandı.

VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP

Gönyeli’de, M.Y.(E-30), dün saat 19.00 sıralarında, aralarında alacak verecek meselesi sebebiyle çıkan tartışma neticesinde Hasan Kosnok isimli şahsın yüzüne yumruk vurup ciddi şekilde darp edip burnunu kırmak suretiyle vahim bedensel zarara uğrattı. M.Y. hakkında yasal işlem başlatıldı.

EV YANGINI

Dün saat 20.00 sıralarında, Akdoğan'da, Mesut Kanbur’un kalmakta olduğu ikametgahın mutfak kısmında, buzdolabının kısa devre yapması sonucunda yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu ev ve içerisinde bulunan tüm eşyalar tamamen yandı.  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.