1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ SKANDALI!
14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ SKANDALI!

14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ SKANDALI!

14 yaşında kız çocuğuna tecavüz skandalında pek de şaşırılmayacak itiraflar!

A+A-

65 yaşındaki Remzi Çil’den sonra 54 yaşındaki Mehmet Çelen de 14 yaşındakiş kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti;

Güvercinlik köyünde, meydana gelen tecavüz olayında, 65 yaşındaki Remzi Çil’den sonra 54 yaşındaki Mehmet Çelen de 14 yaşındakiş kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. Mahkemeye olguları aktaran polis memuru, küçük kızın karnında bulunan çocuk için ise test yaptırılacağını söyledi. Polis, çocuğun özürlü doğabilme ihtimali olması halinde kurul kararı ile çocuğun aldırılabileceğini ifade etti. 

 

Çil ve Çelen yeniden mahkemeye çıkarıldı

Güvercinlik Köyünde meydana gelen 16 yaşında küçük 13 yaşından büyük kız çocuğu ile cinsel münasebet ve 16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz soruşturması ile tutuklu bulunan zanlılar  Remzi Çil ve Mehmet Çelen, dün yine yargı huzuruna çıkarıldı.

Meselenin tahkikat subayının mahkemeye aktardığı olgulara göre zanlı 1 Remzi Çil’ in itirafından sonra zanlı 2 Mehmet Çelen’ de küçük kız ile cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

 

Çelen de yaptığını itiraf etti

Mahkemeye olguları aktaran Polis Müfettiş Muavini Halil Seven, zanlıların Güvercinlik köyünde meydana gelen 16 yaşından küçük 13 yaşından büyük kız çocuğu ile cinsel münasebet ve 16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz meselesi ile ilgili tutuklu bulunduklrını söyledi. Zanlılar aleyhinde en son 27 Mart tarihinde 4 gün tutukluluk emri temin ettiklerini anımsatan Halil Seven, bu süre zarfı içerisinde zanlı 2 Mehmet Çelen’ in de kendilerine küçük kız ile 2014 yılı Ocak ayından önce cinsel ilişkiye girdiğini itiraf ettiğini aktardı.

 

Küçük kızın yaşıtlarına göre zekası geri

Müşteki kızın 19 haftalık hamile olduğunu mahkemeye aktaran Halil Seven, yine müşteki kız hakkında Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları hastahanesinden gelen sonuca göre, müşteki kızın yaşıtlarına göre zekasının geri olduğunun belirlendiğini söyledi.

Zanlılardan DNA örneği alınacağını aktaran Seven, ayrıca zanlıların, ereksiyona erişip erişemediklerini belirleyebilmek amacı ile test yaptırılacağını söyledi.

3 gün daha içerideler

Küçük kızın karnında bulunan çocuk için ise test yaptırılacağını söyleyen Seven, çocuğun özürlü doğabilme ihtimali olması halinde kurul kararı ile çocuğun aldırılabileceğini ifade etti.  Zanlılar aleyhindeki soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü belirten Seven soruşturmanın selameti açısından zanlıların 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 3 gün ile sınırlandırdı.

Zanlı avukatlarının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Hasan Dağlı, zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.