1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 14 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ ZANLISINA 4 GÜN DAHA TUTUKLULUK
14 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ ZANLISINA 4 GÜN DAHA TUTUKLULUK

14 YAŞINDAKİ KIZA TECAVÜZ ZANLISINA 4 GÜN DAHA TUTUKLULUK

14 yaşındaki kıza tecavüz zanlısına 4 gün daha tutukluluk

A+A-

Çayırova’da 14 yaşındaki kıza cinsel tecavüzde bulunduğu iddia edilen 22 yaşındaki Mert Erol aleyhine 4 günlük ek tutukluluk emri alındı

Ahmet İLKTAÇ

İskele’ye bağlı Çayırova köyünde 14 yaşındaki E.Ç’yi geçtiğimiz temmuz ayında arabasına alıp cinsel tecavüzde bulunduğu iddia edilen Bafralı 22 yaşındaki Mert Erol aleyhine yürütülen polis soruşturması devam ediyor.

İskele’de dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı aleyhine 4 günlük ek tutukluluk emri alındı.

Polis, 14 yaşındaki kızın zanlının bir başka cep telefonunda yarı çıplak fotoğrafları olduğunu söylediği telefonla ilgili araştırma yapıyor.

İskele Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Umut İnan huzurunda görüşülen dünkü ek tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler, İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Ziyamet Polis Karakolu’nda görev yapan polis memuru Ahmet Köse’yi tanık olarak dinletti.

Araştırma sürüyor

Tanık polis Ahmet Köse, zanlının 2016 yılı temmuz ayı içerisinde gece saat 01.30 sıralarında kullanımında bulundurduğu araçla önceden tanıştığı kız arkadaşı 14 yaşındaki kızı ailesinin bilgisi ve rızası olmadan aracına alarak alı koyduktan sonra köy çıkışındaki yolda araç içerisinde ters cinsel ilişkiye girdiğinin iddia edildiğini söyledi.

Polis memuru, olayın polisin bilgisine 6 Aralık 2016 tarihinde geldiğini ve aynı gün müştekinin doktor kontrolünden geçirilerek cinsel ilişki bulgusunun tespit edildiğini kaydetti.

Zanlının müştekiyi hiç tanımadığını iddia ettiğini belirten tahkikat memuru, zanlının meseleyle ilgili 7 Aralık 2016 tarihinde mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhine 3 günlük tutukluluk emri alındığını hatırlattı.

Zanlının bu süre içerisinde Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrolünün yapıldığını anlatan tanık polis, müştekinin beyanında zanlının teslim ettiği telefon dışında bir cep telefonunun daha bulunduğunu ve içerisinde kendisine ait 3 adet yarı çıplak fotoğrafın bulunduğunu belirttiğini dile getirdi.

Polis memuru, söz konusu cep telefonunun arandığını ifade etti.

Zanlı ve müştekinin arkadaş olduklarını bilen 2 kişiden ifade aldıklarını söyleyen tahkikat memuru, alınması gereken daha ifadeler bulunduğunu kaydetti.

Toplanan ifadelerde müşteki ve zanlının aralarında sevgili ilişkisinin beyan edildiğini belirten tanık polis, yürütülen soruşturma kapsamında içerisinde fotoğrafların bulunduğu iddia edilen cep telefonu ve bulunan sim kartın hangi telefonlarda kullanıldığının araştırmasını yapacaklarını açıkladı.

Tahkikat memuru, zanlının soruşturmanın salimen yürütülebilmesi adına zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Savcı Ahmet Özlemler, talep edilen süreyi 4 gün ile sınırlandırdı.

Zanlının avukatı Batur Sağlamer ise, talep edilen 4 günlük süreye itiraz etmezken, zanlı ve müştekinin sevgili olmaları halinde meselenin tahkikatının yapılmayacağını ve bu nedenle zanlı ile müştekinin sevgili olmadıklarını iddia etti.

Yargıç Umut İnan zanlının 4 gün daha poliste tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.