1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 14 YAŞINDAKİ KIZLA CİNSEL İLİŞKİYE...
14 YAŞINDAKİ KIZLA CİNSEL İLİŞKİYE...

14 YAŞINDAKİ KIZLA CİNSEL İLİŞKİYE...

Cinsel ilişki iddiası...

A+A-

Cinsel ilişki iddiası teminatla sonuçlandı
Çayırova köyünde 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde 14 yaşındaki kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklan 22 yaşındaki zanlı Mert Erol almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Gamze PİR BAYKUR

“Alıkoyma”, “Cinsel istismar”  ve “Cinsel tecavüz” suçlamalarıyla ilgili olarak dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Erol tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Soruşturma tamamlandı...

Meselenin tahkikat memuru Ahmet Köse, zanlı Mert Erol’un 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde saat 01:30 raddelerinde kullanımındaki CR 641 plakalı araç ile 14 yaşındaki kız arkadaşının evinin önüne giderek kız arkadaşını ailesinin bilgisi ve rızası olmaksızın arabasına alarak alıkoyduğunu ve Çayırova köyünün çıkışındaki boş araziye götürerek araba içerisinde ters ilişkiye girmek suretiyle cinsel tecavüz suçu işlediği iddiasıyla tutuklandığını anımsattı.

Olayın polisin bilgisine 6 Aralık tarihinde geldiğini söyleyen Köse, müştekinin doktor kontrolünden geçirildiğini ve kontrol sonucunda müşteki kzın anüsünde cinsel ilişki bulgularının tespit edildiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Köse, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Serbest kaldı...

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Mert Erol’un kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 5 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 3 KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Yeni Bakış

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.