1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15  AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde iletişime daha çok önem verebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha ciddi ve sabırlı olacağınız zamanlar var. Üstlerinizle toplantılar yapabilirsiniz. Gün içinde görünür olmak isteyeceksiniz. İşlerinizi düzeltmek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Duygusal değişiklikler sizi yorabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yeni şeyler öğrenmeniz gerekebilir. Sizden daha güçlü kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde planlarınızda değişiklikler olabilir. Yorucu koşulların altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde sizi endişeye sokan konular daha fazla kafanızı kurcalayabilir. İletişiminizde kendinizi ciddi hissedebilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Sizi krize sokan konulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Banka işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gün olabilir. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Eşinizle ilgili konularda yoğun bir gündem içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizdeki iletişiminize dikkatli olmanızda fayda var. Ciddi konular dağılmanıza neden olabilir. Gün içinde sizi uğraştıran durumlar arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde daha kısıtlayıcı koşullar oluşabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün çalışma hayatınızla ilgili eğitimler alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. Kendinizi daha olgun bir şekilde ifade etmeniz gereken durumlar oluşabilir. İş arkadaşlarınızla yeni planlar içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi yorulmuş ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işler karşınıza çıkabilir. Sizden daha olgun kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek sizin için önemli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek için risk alabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde planlarınızda değişiklik olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Farklı konularla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara daha ciddi yaklaşabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için yeni yollar denemek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

 

Gün içinde iletişimin arttığı zamanlar olabilir. Hareketlilikten dolayı işlerinizi yetiştirmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle farklı işlere girişmek isteyebilirsiniz. Gün içinde fazla kontrolcü olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular gündeme gelebilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri daha iyi hale getirebilirsiniz. Eksiklerinizi toparlama fırsatınız var. Ticari konularda güçlü kişilerle görüşme sağlayabilirsiniz. Gün içinde yeteneklerinizi kullanacağınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde çalışmalarınız artabilir. Sabırlı olun.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Aldığınız kararlardan sizi zorlayabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün gizli kalmış konular gündeminizi meşgul edebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntılar çıkabilir. Bilemediğiniz olaylar nedeniyle engellendiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Ticari konularda kararlar almak için acele etmeyin. İşlerinizle ilgili başkalarından yardım alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu konuda başkalarından destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme söz konusu. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.