1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler ...

A+A-

KOÇ: Haftanın ilk günü ailenizle birlikte alışveriş yapabilir, evinizin ihtiyacı olan eşyaları alabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise hareketlenen aşk hayatınız sayesinde mutluluğunuz artıyor. 

BOĞA: Sevgili Boğalar şu sıralar yıldızların desteğini alıyorsunuz. Bu sayede kendinizi çevrenizdekilere karşı çok rahat ifade ediyorsunuz. Bu sıralar çekiciliğiniz ve güzelliğiniz üstünüzde bunu da yönetici gezegeniniz Venüs’e bağlayabiliriz. Partneriniz çok şanslı…

İKİZLER: Sevgili İkizler bugün beklemediğiniz bir haber alabilir ve bu durum karşısında duygusallaşabilirsiniz. Düşünceleriniz iyice karışacak. Finansal açıdan zor durumda olabilirsiniz. Ancak karamsar olmayın şansınızın açık olduğu bir dönem. Karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir.

YENGEÇ: Yoğun hisleriniz ve yardımseverliğiniz çevrenizin hoşuna gidecek. Sevdiğinizle birlikte eğlenceli aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz. Onunla geleceğiniz hakkında konuşmak sizi rahatlatacak.

ASLAN: Bugünlerde sezgilerinizin daha çok arttığını göreceksiniz. Sezgilerinizin artması ikili ilişkilerinize de renk katacaktır. Geleceğinize dair planlarınızdaki belirsizliğin ortadan kalkması sizin elinizde...      
 
BAŞAK: Hayatınızı derinden etkileyecek kararlar almanızın kolay olacağını söyleseler inanmazdınız. Başta yaşadığınız tedirginlik artık üstünüzden yavaş yavaş kalkacaktır. Yaptığınız sektör değişikliği adeta sizi baştan yaratabilir. 
 
TERAZİ: Hayatınızdaki konuları birbirinden ayırmak bugünlerde sizi oldukça zorlayabilir. Bunun mümkün olmadığını düşünebilirsiniz. Bu biraz da sizin detayların içinde boğulmanızdan kaynaklı… 

AKREP : İşinizle ilgili yeni girişimlerde daha uzlaşmacı bir politika izlemelisiniz. Siz paylaşımcı olduğunuzu gösterirseniz, size destek olan kişilerde artacaktır. İşinize duygularınızı pek yansıtmanızda içinizde fırtınalar kopuyor olabilir. 
 
YAY: Bugünlerde hayal dünyanızdan sizi uyandırmak zor olabilir. İsteklerinizin doğrultusunda hareket ederken, kimsenin söylediğini umursamayabilirsiniz. Ruh haliniz biraz da Ay’ın Aslan burcunda hareket etmesinden kaynaklı olacaktır. 
 
OĞLAK: İşyerinizdeki gergin hava çalışma arkadaşlarınızı fazlasıyla etkilese de siz umursamıyorsunuz. Öyle ki herkesin aksine iş yerinizdeki tempo düştüğü zaman rahatsız olabilirsiniz. Keyfinizin yerinde olduğu bugünlerde küçük şeylerle kendinizi yormak istemeyeceksiniz. 

KOVA: Bugün, karşıt düşünce içinde olanlar, sizi ikna etme konusunda oldukça başarılılar. Sizin düşünce tarzınız oldukça derin ve araştırmacı bir özellik taşıyor. Bu yönünüzü iyi bildikleri için, karşınıza donanımlı olarak çıkacaklar. 

BALIK: Gün içerisinde çevrenizdekileri kaynaştırmak adına bazı organizasyonlar yapabilirsiniz. Bugün, güçlü enerjileriniz var. Hayal gücünüz ve bilinçaltınız aktif bir şekilde çalışacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.