1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 15 ÇOCUĞU ANNELERİ İLE BİRLİKTE SAMSUN’A TATİLE GÖTÜRDÜ
15 ÇOCUĞU ANNELERİ İLE BİRLİKTE SAMSUN’A TATİLE GÖTÜRDÜ

15 ÇOCUĞU ANNELERİ İLE BİRLİKTE SAMSUN’A TATİLE GÖTÜRDÜ

Lefkoşa Özel Eğitim Okulu, 15 zihinsel engelli çocuğu anneleri ile birlikte;

A+A-

 

Lefkoşa Özel Eğitim Okulu, 15 zihinsel engelli çocuğu anneleri ile birlikte Samsun’daki Mavi Işıklar Rehabilitasyon Merkezi’ne tatile götürdü.

Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Eğitim Merkezi Sosyal Komite Başkanı Tülay Umut tarafından yapılan yazılı açıklamada, etkinliğin Okul Müdürü Soner Öyken, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Gürsel in katılımıyla gerçekleştiği kaydedildi.

Tülay Umut tarafından koordine edilen etkinliğe, KKTC Evkaf Dairesi, Prof. Dr. İbrahim Benter,  Galeria Ülkü Gelinlikçiler Çarşısı AVM ve Kanal T sponsor oldu.

Engelleri yüzünden tatil imkanı bulamayan çocuklar ve ailelerine ücretsiz tatil imkanı sağlanırken, Samsun Belediyesi’ne bağlı merkez ile her yıl ücretsiz tatil imkanı için karşılıklı anlaşma yapıldı.

Çocuklar, özel eğitim fizyoterapistlerinden 5 gün boyunca fizik tedavi hizmeti alırken, gün boyunca havuz, jimnastik aktivitelerine katıldılar.

Özel eğitim ihtiyaçlı çocuklar, tatilde ayrıca Samsun’un tarihi beldelerini gördü, gezerek öğrendiler.

Samsun Belediye Başkan Yardımcısı ziyaret edilerek, engelli çocukların el becerileriyle yaptıkları ürünler hediye edildi.

Çocuklar, fayton ve teleferik gezileri, Bandırma gezisi, Amazon Avcı Vadisi’ni ziyaret, şehir turu, Lovelet ve Samsun Alışveriş merkezleri gezisi gibi birçok farklı aktiviteye katıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.