1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 15 DAKİKA ARA İLE GİRDİLER...
15 DAKİKA ARA İLE GİRDİLER...

15 DAKİKA ARA İLE GİRDİLER...

ikisi de yakalandı;

A+A-

Kuzey Kıbrıs’a on beş dakika ara ile giriş yapan iki turistin üzerinde uyuşturucu madde ve hap bulundu

Kuzey Kıbrıs’a on beş dakika ara ile giriş yapan iki turistin üzerinde uyuşturucu madde ve hap bulundu. Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından Ercan Havalimanı’nda köpek eşliğinde gerçekleştirilen rutin kontrollerde tespit edilerek üzerlerinde arama yapılan D.A ile C.Y gözaltına alındı. Tutuklama talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılan zanlılardan D.A’nın uyuşturucu maddeleri bacak arasına,C.Y’nin ise pantolon cebine sakladığı açıklandı.

İKİSİDE ERCAN’DA YAKALANDI

Duruşmada önceki akşam saat 20.45 sıralarında ülkeye giriş yapan zanlı D.A’nın üzerinde narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi ile arama yapıldığı belirtildi.Polis, yapılan aramada zanlının bacak arasında sakladığı 114 uyuşturucu içerikli hap ile üç ayrı pakete sarılı toplam 6 gram hint keneviri türü uyuşturucu maddeyi bulduklarını söyledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Zanlı D.A’nın hemen ardından saat 21.00 sıralarında ülkeye giriş yapan zanlı C.Y’nin üzerinde de narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi ile arama yapıldığını belirten polis, yapılan aramada zanlının pantolonunun cebine sakladığı 5 gram ağırlığında Hint keneviri bulunduğunu açıkladı.Her iki zanlının Ercan Havalimanı’nda gözaltına alındığını, haklarında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, alınacak ifadeler olduğunu belirterek iki zanlının da 2’er gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi, uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçlarından dolayı haklarında soruşturma yürütülen zanlıların iki gün süre ile poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.