1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU
15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU

15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNU

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün iş hayatınızla ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Gündeminizde olan konularla ilgili çevrenizle görüşebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili keyifli konularla ilgilenebilirsiniz. Çift durumlu kısmetler olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Parasal konularda tecrübeli kişilerden destek alabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Farklı konuları göz önünde tutabilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla birlikte program yapabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için yeniden harekete geçebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. Para kazanmak için alternatif işler geliştirebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Oldukça heyecanlısınız. İçiniz içinize sığmıyor olabilir. Özellikle iletişim konusunda hem çok başarılı hem de çok isteklisiniz. Yeni fikirlerinizi paylaşmak için heveslisiniz. Hayat enerjiniz giderek yükseliyor ve kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Bekar İkizler burçları âşık olabilirler.  Yeni adaylar söz konusu olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İster fark ediyor ve deneyimliyor olun, isterseniz hala etkileri hissetmiyor olun, maddi anlamda Yengeç burçları çok şanslılar. Neyin para kazandıracağını düşünüyorsanız o konuda mutlaka adımlar atın. Özellikle Ekin’e kadar ne yapacağınızı planlamış olun ve Ekim ayından sonra harekete geçin. Mutlaka şans oyunları oynayın ve sürprizlere inanın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Dikkatiniz tamamen kendi üstünüzde. Kendinizi ortaya koymak istiyor, kendinizle ilgili yeni kararlar alıyorsunuz. Çok fazla konuşma ve diyalog içinde kalabilirsiniz. Her duyduğunuza inanmayın. Dedikodular artacaktır. Değişime açık olun ve inandıklarınız için aksiyon alın. 

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Başak burcu maddi anlamda şanslısınız. Şans oyunları denenebilir. Gizli kalmış yerlerde unuttuğunuz paralar bulabilirsiniz. Ailenizle ilgili konular sizi çok yoruyor. Bir taraftan bir disiplin ve koruma altında olmak hoşunuza gidiyor diğer taraftan askeri bir monotonluktan hoşlanmıyorsunuz. Çalışma hayatınızda, günlük rutinlerinizde bazı karışıklıklar olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Organizasyonlar, partiler, davetler, yeni arkadaş grupları, sosyal alanlar sizden soruluyor. Duygusal anlamda öne çıkma ihtiyacınız var. Kendinizi belli etmek, bir şekilde bulunduğunuz ortamları yönetmek arzusu içindesiniz. Herkes size saygı duyuyor. Daima ortayı bulan yumuşak haliniz çevrenizdeki insan sayısını arttırıyor.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Duygusal anlamda büyüyorsunuz. Duygularınızın değiştiğini, farklı bir noktaya geçiş yaptığınızı fark edebilirsiniz. Kariyer hayatınız önem kazanıyor. Arkadaşlıklarda arınma ve çürük pirinçleri ayıklama zamanı. Hiç endişe etmeyin. Hayatınızdan kim giderse bu dönem, kim ayıklanırsa hayrınıza olacaktır. Keskin insanlardan uzak durmalısınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Duygusal anlamda zorlanabilirsiniz. Negatif duygular tavan yapabilir. Karamsar olmaya pozitif olmaktan daha fazla meyil gösterebilirsiniz. Bu havayı bozmak için bol bol hareket etmeli ve mümkünse ufak geziler planlamalısınız. Geleceğe yönelik problemlerin sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Partnerinize olan ilginiz artabilir. Kendinizi onun yanında daha güçlü hissedebilirsiniz. Oğlak burçlarının eşleri ve sevgilileri ile güzel vakit geçirebilecekleri bir gün. Bekar Oğlak burçları içinse durum biraz daha sabit kalmaya devam edebilir. Dikkatiniz dağınık. Hatalı kararlar vermeye müsaitsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Daha fazla konuyu araştırmak, öğrenmek istiyorsunuz. Hevesiniz olan ilgi duyduğunuz konularda eğitimler söz konusu olabilir. Hukuki konularda şanslısınız. Özellikle uzun süreli ilişkiler ve evliliklerde doğru kararı alabileceksiniz. Bazı Kova burçları evliliklerde “tamam” diyebilirler.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Balık burcu aşk hayatınızda pozitif gelişmeler söz konusu. Eğer bir ilişkiniz yoksa bile olması üzerine istek duymaya başladınız. Evliliklerde yeniden düzen oturtmalar söz konusu olabilir. Genel anlamda aksiyonu ve trafiği bol bir gün olacaktır. İmajınızı zedelediğiniz hareketlerinizi devam ettirmemelisiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.