1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Daha sakin ve soğukkanlı olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda ise hayallerinizin peşinden gitmelisiniz. Başarınızın keyfini sürmelisiniz.

BOĞA: Maddi açıdan zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinizde ise sevginizi açık şekilde ifade etmelisiniz. Partnerinizin buna ihtiyacı var.

İKİZLER: Çevrenizdeki kişilerin hayatlarını kolaylaştırıyorsunuz ve onların mutluluğu sizi de mutlu ediyor. Öte yandan hayatınıza girmek üzere olan biriyle romantik bir konuşma yapabilirsiniz. Duygularınızı saklamayın.

YENGEÇ: Bu sabah güne oldukça canlı ve enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendinizi her konuda hazır hissedeceksiniz. Kendinize olan güvenciniz ve inancınız tam.

ASLAN: Değiştirmek istediğiniz bazı konularda gerçekçi davranacaksınız. Hayatınızla ilgili önemli bir karar almadan önce ailenizle fikir alışverişinde bulunmalısınız. Zira kafanız biraz karışık.

BAŞAK: Duygularınız bugün oldukça karışık olabilir. Hayatınızdaki bazı şeyleri kontrol edemediğiniz hissine kapılabilirsiniz. Umutsuz ve depresif ruh halinde olmaktan kaçınmalısınız.

TERAZİ: Kendinize yakın hissettiğiniz kişilere karşı olan ödüllendirici ve sıcak tutumunuz iş çevrenizde fazlasıyla dikkat çekiyor. Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizde bazı endişeleriniz olabilir. İsteklerinizi açıkça dile getirin.

AKREP: Bugün heyecanlı ve sabırsızsınız. Kendinizi çevrenize karşı en iyi şekilde ifade ediyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, konuşmak ve yeni şeyler deneyimlemek sizin için çok önemli.

YAY: Sevgilinizin düşünceleri siz daha ilişkinize yoğunlaştırabilir. Aslında net görülen bir probleminiz olmasa da ilişkinizle ilgili kendinizi farklı hissediyorsunuz. Siz şartlar değişince değişen biri değilsiniz ama hayatı keşfetmeyi seviyorsunuz.

OĞLAK: Arkadaşlarınız ve sevgilinizle geçireceğiniz saatler sayesinde biraz kafanız dağılabilir. Enerjinizin yükseldiğini hissettiğiniz bir dönem olabilir. Sevgilinize olan düşkünlüğünüz artıyor.

KOVA: Sevgilinizle iletişim eksikliği yaşadığınız bir dönemdesiniz.Unutmayın siz de kıskançsınız. Keskin konuşmalar yaparak kendinizi ve ilişkiniz yıpratıyorsunuz.

BALIK: Sizin için zor olanı başarabileceğiniz bir dönemdesiniz. Gururunuzun ön planda olduğunu unutmayın. Sevgilinizin size ihtiyacı olduğunu düşünün. Dikkatli kararlar almaya çalışın.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.