1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün maddi içerikli başvuru, yatırım ve paylaşım gibi bazı konularda her zamankinden şanslı sonuçlar elde edebilirsiniz. Talepleriniz çok da fazla çaba sarf etmeseniz de kolay şekilde karşılık bulacak. Kıymetini bilin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün insanlar sizinle birlikte hareket etmek isteğinde olacaklar. Pek çok kişiden iş ya da özel hayatınızla ilgili konularda birlikte zaman geçirmeniz açısından teklif alabilirsiniz. Bugün ilişkilerde de kısmetiniz yerinde.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün yapmanız gereken işler konusunda iyimser bir bakış açısı sayesinde az zamanda çok iş yapma şansınız olacak. Kimden hangi konuda iş isteyeceğinizi bilirseniz çok daha akıcı ilerleyecek her şey. Biraz rahat olun

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Anne babalar çocuğunuzla birlikte vakit geçirmek için güzel bir gün. Eğer bir konuda kurallara uymasını istiyorsanız onunla aynı dilden konuşmanız ve ikna ve teşvik edici bir uslupla iletişim kurmanız önemli olacak.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Ailenizden biri bugün sizin için kolaylaştırıcı bir rol oynayacak. Özellikle maddi ihtiyaçlarınızın karşılanması söz konusu olduğunda çareyi uzaklarda ve ulaşılması zor olan duraklarda aramayın. Yakınlarınız size çare olacak.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yakın çevrenizle ilişkileriniz bugün size fayda sağlayacak. Komşularla iletişim kurmak, kardeşinizle bir arada zaman geçirmek, yakınlarınızla telefonla da olsa iletişim halinde olmak bugün size kendinizi iyi hissettirecek.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün beklediğiniz bir para elinize ulaşabilir. Ancak eliniz de açık olacak gün boyunca. Var olanı ihtiyacı olanla paylaşmak, elinizdekini sunmak konusunda oldukça bonkör olacaksınız. Verdiğinizin işe yaradığından emin olun.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün çevrenizdekiler, etrafa huzur yayan kişi olmanızı bekleyecekler. Başı darda olan, içi sıkılan, çare arayan ve akıl danışmak isteyenler kapınızı çalabilir. Elinizden geleni sunmak sayesinde siz de mutlu bir gün geçireceksiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İnancınız doğrultusunda içsel huzura hizmet edecek her türlü aktiviteden fayda sağlayacağınız bir gün. İç sesinize kulak verin. Sezgileriniz yönlendirici olacak. Bunun için kalabalık ortamlardan biraz uzaklaşmaya ihtiyaç var.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sizi bilgisi ya da sunduğu avantajlarla geliştirecek kişilerden bir şeyler talep etmek ya da bir konuda sosyal çevrenizin imkanlarından faydalanmak için oldukça elverişli olacak. Sorduklarınıza cevap veren bol bulunacak.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yönetici pozisyonundaki kişilerle görüşüp potansiyelinizi ortaya koyacağınız iş ve projelere niyet etmek için destekleyici bir gün. Etki bırakmak kısmı güzel ancak uzun vadeli şeylere adım atmak için biraz zaman gerekebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün önemli bilgi paylaşımları, sunumlar, bilginizi ve tecrübenizi paylaşacağınız ortamlar açısından destekleyici. Fikir birliği edeceğiniz insanlarla bir yola çıkma, karşılıklı faydaya hizmet edecek kararlar vermek için uygun.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.