1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15  EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sabah saatleri eşinizle aranızda bazı yanlış anlaşılmalar ve kırıcı ifadeler yaşanması söz konusu olabilir. Önemli ve sonucunda uzlaşmaya varmak istediğiniz ikili görüşmeler için gün ortası ve öğleden sonrası çok daha uygun.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Erken saatlerde size neyi nasıl yapmanız gerektiğini dikte edip inatlaşmanıza vesile olan kişiler olabilir etrafınızda. İlerleyen saatlerde niyetinizi ve işin aslını çok daha yapıcı şekilde ifade etme şansı bulacaksınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Anne babalar bu sabah çocuğunuzla aranızda hafif bir gerginlik yaşanması söz konusu olabilir. Sözünüzün dinlenmesi konusunda sabırsız olmayın. Neye ikna etmek istiyorsanız bu konuda sabırlı bir açıklamaya ihtiyaç var.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün ailevi konularda her zamankinden daha hassas ve duygusal olacaksınız. Birilerinin sevdikleriniz hakkında söylediği bir söz ya da yaptığı bir hareket sizi kontrolsüz tepkiler verme noktasına getirebilir. Sakin kalmalısınız.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sabah saatlerinde tartışma ve anlaşmazlıklardan uzak durun. Sizi buna zorlayan, sussanız da ortaya laf atıp kafanızı karıştırmaya çalışan insanlar olabilir. Ben bu oyuna gelmiyorum deyip suskunluğun onarıcı etkisini kullanın.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Alışveriş için ve emeğinizin karşılığını istemek için elverişli olmayacak günün ilk yarısı. Hem bütçeyi kontrol etmekte zorlanma hem de bir maddi anlaşmazlık söz konusu olduğunda haddinden fazla tepkili davranma riskiniz olacak.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sert ve tolerans göstermeyen yaklaşımlar imajınızı zedeleyebilir. İnsanlar uyum gösteren tavrınıza alıştıklarından aksi çok daha fazla dikkat çekecek. Günün ikinci yarısı erken saatlerdeki tepkilerinizin pişmanlığını verebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gergin ruh halinin iletişim kazalarına sebep olabileceği bir gündesiniz. Bu nedenle bazı şeyleri içinize atmak alakasız şeylerden dışarıya patlamanıza sebep olabilir. Doğru sebepleri yansıtmanız anlaşılmanız için önemli.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sesini fazla yükselterek üzerinizde baskı uygulamaya çalışan insanlara karşı kendinizi ve haklarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılığı aynı şekilde vermek yerine uzlaşmanın nasıl olacağını gösterin karşınızdakine.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Patron konumundaki kişilerle görüşmek, resmi görüşmeler yapmak, bir şeyleri onaya sunmak ya da bir izin talep etmek gibi şeyler için günün ikinci yarısını değerlendirebilirsiniz. Erken saatlerde karşınızda direnç hakim olacak.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün size bir şeyleri zorla kabul ettirmeye çalışan insanlar olabilir. Fikrinizi değiştirmek, aslında razı olmadığınız bir şeyleri yapmaya ikna etmek için fazlasıyla ısrarcı olanlara karşı esnek olun. İsyan baskıyı artırır.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün huzursuz ve gergin başlayan günü ilerleyen saatlerde pozitife çevirmek sizin elinizde olacak. Dua etmek, inancınız doğrultusunda ibadet yapmak ve bu sayede negatif duygu durumlarını geride bırakmak size iyi gelebilir.

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.