1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 EYLÜL GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla daha fazla paylaşım içinde olacağınız zamanlardasınız. Gün içinde yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. İlerlemenizi sağlayacak akıcı temalar söz konusu. Duygusal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün fikirlerinizi yaymak için çevrenizdekilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde dikkat etmenizde fayda var. Duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizde alacağınız kararlar işlerinizi tamamlamak üzere olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Ailevi konularda iletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Geçmişle alakalı konular açılabilir. Kendi fikirlerinizi ortaya koymakta fazla ısrarcı davranabilirsiniz. Gün içinde sorumluluk gerektiren işlere yönelebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Bazı konularda fazla hırslı davranabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün kendinizi ifade edebilmek için başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Sorumluluğunu aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar olabilir. Gün içinde işlerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Duygusal konularda almanız gereken kararlarda zorlanabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Karşınızdaki kişiyi idealize edebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak size iyi gelebilir. İkili ilişkilerinizde sıkışmalar meydana gelebilir. Çatışmalara dikkat etmenizde fayda var.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Endişe duyduğunuz konular bugün keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra daha akıcı temalar söz konusu. Karar vermek için uygun zamanlar var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sabah saatlerinde yaratıcılığınız güçlü olabilir. Gün boyu yeni ufuklara açılmak için hayaller içine dalabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyacağınız ve araştıracağınız zamanlar içindesiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizi sonuca bağlamak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde duygusal konular sizi zorlayabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İş hayatınızla ilgili sorumlu olduğunuz konuları ideolojik hale getirebilirsiniz. Fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için vizyonunuzu geniş tutacaksınız. Gün içinde annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlerleyen saatlerde doğru kararlar alabilirsiniz. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Gelecek hayallerinizin sizi daha fazla etkileyeceği bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler beklentilerinizi karşılayabilir. Gün içinde akıcı temalar söz konusu. Tamamlanması gereken konuları sonuca bağlayabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizi etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Karar vermeniz gereken konular sizi sıkıştırabilir. Bazı konuları kabullenmeniz gerekebilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Duygusal konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için hedefler koyabilirsiniz. Beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Hayatınızı etkileyecek konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.