1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 15 GÜNLÜĞÜNE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
15 GÜNLÜĞÜNE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

15 GÜNLÜĞÜNE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

15 günlüğüne cezaevine gönderildi

A+A-

Girne’de bir kumarhaneye, sahte parayla kredi açmak isterken tespit edilen ve polis tarafından tutuklanan Samet Cuci’yle ilgili tahkikat tamamlandı

Elmas TOKAY

Ülkeye turist olarak gelip, yanında kaçak olarak getirdiği parfümleri satarak, aldığı sahte 200 TL’yle kumar oynamak isteyen ve polis tarafından tutuklanan Samet Cuci’yle ilgili soruşturma tamamlandı. “Sahte para tasarrufu ve tedavüle sürme” ve “gümrüksüz mal tasarrufu suçlarından methaldar olan Cuci, mahkeme emriyle davalarıyla görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhaneye giderek üzerine “geçersiz” yazan sahte 200 TL’lik banknotu tedavüle sürerek kredi açtırmak isteyen Samet Cuci, paranın sahte olmasının anlaşılması üzerine polis tarafından gözaltına alınmıştı. Mahkeme emriyle kaldığı otel odası da aranan Cuci’nin tasarrufunda 84 adet farklı markalarda sahte parfüm bulunmuştu.

Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Gökmen Ali Yuvka’yı tanık olarak dinletti.

Soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının ülkede sadece turist vizesiyle ilgili olduğunu kaydeden Yuvka, davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Sunulan şahadeti dikkate alan Yargıç Asafoğulları, meselenin olgularını ve zanlının statüsünü göz önünde bulundurarak, zanlı Samet Cuci’nin 15 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.