1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 15 KASIM COŞKUYLA KUTLANACAK
15 KASIM COŞKUYLA KUTLANACAK

15 KASIM COŞKUYLA KUTLANACAK

15 Kasım coşkuyla kutlanacak

A+A-

KKTC’nin 35. Kuruluş yıl dönümü başkent Lefkoşa başta olmak üzere tüm ilçelerde törenlerle kutlanacak.

Kıbrıs Türk halkının Cumhuriyet Bayramı coşkusuna bu yıl da Türkiye’den ve diğer bazı ülkelerden konuk heyetler de ortak olacak.15 Kasım Cumhuriyet Bayramı programı, bugün saat 12.00’de Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle Bayrak Radyo ve Televizyonu’ndan yapacağı konuşma ve 21 pare top atışıyla başlayacak.

Milli Günleri Kutlama Merkez Komitesi Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, bugün saat 15.00’te Dr. Fazıl Küçük’ün Anıt Mezarı’nda tören düzenlenecek. 15.30’da ise Rauf Raif Denktaş Anıt Mezarı ziyaret edilecek.
Cumhuriyet Bayramı’nın 35’inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenecek diğer tören ve etkinlikler kapsamında bugün Mehteran Bölüğü saat 15.00’de Girne Atatürk Anıtı önünde konser verecek.

Saat 17.00’de yapılacak Londra Gençlik Karması – KKTC Gençlik Karması Futbol Müsabakası Cumhuriyet Kupası karşılaşması Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nda yer alacak.
2. Atletizm Federasyonu 15 Kasım Cumhuriyet Yarışları bugün Atatürk Stadyumu’nda saat 10.00’da yer alacak.
Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bazı sosyal etkinlikler de düzenleniyor.

Eti Çocuk Tiyatrosu “Kırmızı Başlıklı Kız Oyunu” bugün 11.00’de İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde, 16 Kasım Cuma saat 14.30’da Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde, 17 Kasım Cumartesi saat 11.00’de Yakın Doğu Üniversitesi – YDÜ Kütüphane Salonu’nda, 19 Kasım Pazartesi saat 11.00’de Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi’nde, 21-22 Kasım saat 11.00’de ise GAÜ Spectrum Salonu’nda yer alacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.