1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Eşiniz veya sevgiliniz ile ilişkilerinizde hevesli, heyecanlı, biraz bencil olabilirsiniz. Kendi isteklerinize yoğunlaşabilirsiniz. Finansal konularınızda, aşırı harcamalar yapabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda vardır. İş hayatınızda yeni başladığınız işler için harcama yapabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni fikirler üretebilirsiniz. Bu fikirler sizi heyecanlandırabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İş hayatınızda sözleşmelere, anlaşmalara dikkat etmenizde yarar vardır. Maddi konularınızda planlama yapabilirsiniz. Aileniz ile ilgili gayrimenkul konuları, gündeminize gelebilir. Hassas olduğunuz konularda, yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda hobilerinizle uğraşmak, size keyif verecektir. Bu konularda araştırma yapabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İlişkilerinizde iletişim önemli ve yoğun olabilir. Anlatmak istedikleriniz net bir şekilde ifade etmeniz, ilişkilerinizde uyumu getirecektir. İş yerinizde hareketli olacağınız bir gün. İş arkadaşlarınızın desteği ile birikmiş işlerinizi toparlayabilirsiniz. Kardeşleriniz ile ilgili konularla ilgilenebilir, destek verebilirsiniz. Kitap ve bilgiye para harcayabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Maddi olarak planlama yapmak, kontrolünüz dışındaki harcamaları dengeleyebilir. Aile ve kardeşleriniz konusu gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda korumacı olabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili konularda finansal planlama yapabilirsiniz. Borçlar, alacak – verecek konularını netleştirmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalıp düşünmek isteyebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Takip ettiğiniz işlerde göstermiş olduğunuz istikrar, üstlerinizin ya da iletişimde olduğunuz kişilerin takdirini, kazanmanıza sebep olabilir. Bu konu sizin maddi – manevi kazanmanızı sağlayabilir. Lükse olan düşkünlüğünüz, maddi olarak fazla harcama yapmanıza neden olabilir. Babanız ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İlişkilerinizde dürüstlük arayacağınız bir gün. Eşinizi ya da sevdiğinizi eleştirebilirsiniz. Sert eleştirilerden kaçınmakta fayda vardır. İş konusunda başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir eğitim almak isteyebilir, seminer ya da kişisel gelişim kurslarına gitmek isteyebilirsiniz. Bu konuda kendinizi geliştirebilirsiniz. Maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İşleriniz ile ilgili kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan, üstlerinizden destek isteyebilirsiniz. İnisiyatif almak istemeyebilirsiniz. Ortak para konularında, aileniz veya eşinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Fakat eyleme geçme konusunda kararsız kalabilirsiniz. Destek bekleyebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yoğun çalışmalarınız sonucunda, beklediğiniz başarıya ulaşabilirsiniz. Bu başarıyı devam ettirmeniz için, riskli anlaşmalardan uzak durmanızda yarar vardır. Rekabetçi yapınız sizi zorlayabilir. İlişkileriniz konusunda güven konusunu sorgulayabilirsiniz. Finansal konularda yapacağınız, yatırımlar için araştırma yapıp planlama yapabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Ortak paylaşılan konularda, daha esnek olmakta fayda vardır. Yapılacak olan ortaklık anlaşmalarında, detaylar önem kazanacaktır. Dikkatli olunmaz ise krizler ortaya çıkabilir. Dostlarınız veya yakın çevreniz ile tatil planı yapabilirsiniz. Rahatınıza düşkünlüğünüz maddi olarak sizi zorlayabilir. İştahınız açılabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Akademik çalışmalarınızda, disiplin ve yoğun çalışmanızın sonuçları, size takdir olarak dönecektir. Bu konu sizi maddi – manevi yükseltebilir. Yeni plan, projeler için motivasyon kaynağı olabilir. Maddi konularınızda, kendinizi güvence altına almak isteyebilirsiniz. Aileniz ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Maddi – manevi destek olabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İlişkilerinizde daha özgür, mesafeli olmak isteyebilirsiniz. İşleriniz ile ilgili inceleme, analizler yapabilirsiniz. Finansal planlarınızı, yatırım konuları üzerinde düşünene bilirsiniz. Mantıklı adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yeniliklere açık olacağınız bir gün. Ortaklı işlerinizde riske girmeden, anlaşmalar yapmakta fayda vardır. Aileniz ile ilgilenebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Geleceğe yönelik idealleriniz için çalışmalar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde, beklentileriniz yüksek olabilir. Bu konuda dengede olmakta fayda vardır. Yeteneklerinizi para kazanmak için kullanabilirsiniz. Elinizin açık olması, maddi olarak sizi etkileyebilir. Borç verme konularında dikkatli olmakta fayda vardır. İştahınız açılabilir.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.