1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

 

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yeni plan ve projelere başlayabilirsiniz, birlikte iş birliği yapabileceğiniz kişilerle ilgili seçimleriniz olabilir. Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor. Hatırlanacak işler ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz.…

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kafanızda çok sayıda soru işaretiniz ve uğraşılacak konu var. Duygularınızı işlerinize karıştırmamalı, yapacağınız işlere konsantre olmalısınız. Sonuçlara odaklanın ve işler istediğiniz noktaya gelene kadar da çok çalışın. Duygusal ilişkiler ön planda.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Evinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konuları daha detaylı şekilde ele alabilir ve yakından gözlemleyebilirsiniz. Size hitap etmeyen ve size iyi gelmediğini düşündüğünüz kişilerle aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Hırslı tutumlarınız veya gizli eğilimleriniz size maddi ya da manevi bedeller ödetebilir, dikkatle hareket etmelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Kolay ve size karşı çıkılmayacağını düşündüğünüz yollardan ilerlemelisiniz. Yeni ya da farklı şeyler ortaya koymak ya da denemek istiyorsanız, öncelikle onaylanmanız gerektiğinin farkındasınız. Duygu ve düşüncelerinizi açıkça dile getirmeniz durumunda karşılığını görebilirsiniz. .

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sizi istemediğiniz bir yöne çekmeye çalışan ya da ısrarcı ve manipülatif kişilerle karşılaşabilirsiniz. Kendi işinizi yapmaya odaklanmalısınız. Kişisel gelişiminize, sağlığınıza, diyetinize veya spora eğilim göstermenin olumlu geri dönüşleri olabilir. Günü doğru değerlendirmeli.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Esnek ve açık fikirli olmanız güzel, ama size baskı uygulamaya veya yönlendirmeye çalışan kişilere dikkat etmelisiniz. Evle ilgili değişiklikler hoşunuza gitmese de, sonunda ortaya çıkacak durumlardan memnun kalabilirsiniz. Önceliklerinize önem vermelisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Kaçınılmaz durumlar için mücadele etmenin faydası olmayabilir. Emin olmadığınız konularda size bazı kararlar aldırmaya veya seçimler yaptırmaya çalışan kişilere dikkat edin. Bazı kişilere yardımcı olmanız içinde bulunduğunuz pozisyonu kuvvetlendirmenizi sağlayabilir. .

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Duygusal anlamda size meydan okuyan kişilerle karşılaşabilirsiniz. İmajınıza zarar vermeden tartışmaya ya da rekabet etmeye önem vermelisiniz. İyi düşünülmüş çözümler ve yaklaşımlar doğru sonuçlar doğurabilir. Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz. .

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Başkalarından gelecek yardımlara güvenmeniz yanlış olur. Yanlış bilgi ya da haberlere dayalı ilginizi çekmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz. İmajınıza zarar vermemeniz ve daha fazla soru sormanız ya da araştırmacı olmanız gerekiyor. Evinizle ilgili olumlu değişiklikler size iyi gelebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yaşam tarzınızda özgün değişiklikler yapabilirsiniz. Yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapma şansınız varken kendi kendinize söylenmeyi bırakmanızda fayda var. Sevdiğiniz kişilerle güçlerinizi birleştirebilir ve hayattan keyif almanın yeni yollarını bulabilirsiniz. Duygusal yaşamınız ruhunuzu besliyor. .

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yeteneklerinizi kullanmanın farklı yollarını bulabilir ve bir iş değişikliğine gidebilirsiniz. Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilir ve önünüzde yeni fırsatların belirdiğine şahit olabilirsiniz. Değişiklik istiyorsanız siz harekete geçmelisiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bazı engeller sizi durdurmamalı. Olumsuz durumları olumluya çevirmenin bir yolunu mutlaka bulabilirsiniz. Özellikle işinize karışan, sizi durduran veya engelleyen kişilerle ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Sizinle ilgili konuşmaları kafanıza takmayın. İlginç teklifler söz konusu olabilir. .

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.