1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

Koç

İş hayatınızda yaşadığınız önemli problemler gün içerisinde sizi terk edecek ve daha güzel, daha mutlu bir gün geçireceksiniz. Gökyüzü bugün size olabildiğince eğleneceğiniz ve keyifli zaman geçirebileceğinizi vurgulayacak.

 Boğa

Gökyüzü özellikle sabah saatlerinizde iş arkadaşlarınız veya sevgilinizle yaşayacağınız hareketli ve sıkıntılı saatlerden dolayı yüzünüzün asılacağını gösteriyor. Ancak günün ilerleyen saatlerinde tüm sorunlarınızın üzerinden gelebileceksiniz.

İkizler 

İş hayatınızda yapacağınız yatırımları iki kez düşünmeli özellikle ortaklarınız var ise onlar ile sorunlar yaşamaya açık olmalısınız. Özel yaşantınızda ise eşiniz veya partneriniz ile gün içerisinde iletişim kurmanız bir hayli zor olacak.

Yengeç

Gökyüzü bugün içerisinde özellikle hukuksal olarak sıkıntılar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Bir gayrimenkul sorunu canınızı sıkacak. Aileniz ile ise hukuki sıkıntılarınız yüzünden sorunlar yaşayacak, kıracaksınız.

Aslan 

Gün içerisinde gökyüzü iş hayatınızdaki haklarınızı korumanız yönünde sizi uyarıyor. İş yerinizde size karşı yapılan tüm haksızlıklara tek tek karşı çıkmalı ve hakkınızı sonuna kadar aramalısınız. Ancak bunu yapar iken sinirinize hakim olmalısınız.

Başak 

Gökyüzü bugün diyete başlamak için oldukça uygun bir gün olduğunu gösteriyor. İş hayatınızda hiç ummadığınız kişilerden gelecek olan öneriler sizi hem sevindirecek hem de bir üst kademe taşıyarak başarılara imza atmanızı sağlayacak.

1Terazi 

Gökyüzü bugün iş hayatınızda daha dikkatli olmanız gerektiği hakkında sizi uyarıyor. Finansal konularda yeni atılımlar yapmaktan kaçınmalı ve çok dikkatli olmalısınız. Özel hayatınızda ise evli terazi burçları için güzel bir gün olacak.

Akrep 

Uzun zamandır emek verdiğiniz işlerinizde bugün başarılı sonuçlar alacaksınız. Gökyüzü bugün sizlere hem iş hayatında hem de özel hayatınızda güzel bir gün geçireceğinizi gösterir iken mutluluğunuza gölge düşürecek kişilere dur demeyi bilmelisiniz.

Yay 

Gün içerisinde özellikle komşularınız ile büyük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün olacak. Akrabalarınız ve komşularınız ile bugün çok fazla muhabbet kurmamaya özen göstermeli ve onları kırmamak için uzak durmalısınız.

Oğlak

İşiniz ile ilgili uzun zamandır aradığınız ancak bir türlü bulamadığınız konulara gökyüzü bugün cevap bulacağınızı gösteriyor. Gün içerisinde kendinize olan öz güveni korumalı ve cesaretli adımlar ile hareket etmelisiniz.

Kova 

Gün içerisinde gerek iş konusunda gerekse de özel hayatınız da yaşayacağınız sıkıntılar ve stres nedeni ile oldukça zor bir gün geçirecek ve sağlık sorunları ile karşı karşıya kalacaksınız. Olabildiğince stresten uzak durmalısınız.

Balık

İş hayatında yaşayacağınız ve sizi çok bunaltacak olan mali sıkıntıları ailenizde aniden gelecek destekler sayesinde atlatacaksınız. Özel hayatınızda ise gizliliğe önem verdiğiniz için arkadaşlarınız sizden biraz uzakta duracak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.