1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün keyif aldığınız konularda daha istekli olabilirsiniz. İş hayatınızda dönüşümler yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için mücadele edebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkileriniz için harcama yapabilirsiniz. Spekülatif konulardan uzak durmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailevi konular gündeminizde değişim yaratabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Eskide kalan konular gündeme gelebilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Ani değişen olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Gündem yaratacak konular sizi zorlayabilir. Yaşanan olaylara karşı sakin tavrınızı korumanızda fayda var.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Gün içinde değişen olaylar gündeminizi hareketlendirebilir. Yakın çevrenizdeki konulardan etkilenebilirsiniz. Yazışma ve konuşmalarınıza özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Sürpriz gelişmeler olabilir. Ticari anlaşmalar konusunda fikir değişiklikleri yaşanabilir. Kardeşlerinizle paylaşım içinde olabilirsiniz. Yeni haberler alabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Parasal kaynaklarla ilgili değişiklikler olabilir. Gün içinde gelişen olaylar için harcama yapmanız gerekebilir. Kişisel yeteneklerinizle ilgili değişik konulara ilgi duyabilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili durumlarda dönüşümler yaşayabilirsiniz. Sizi düşündüren ve zorlayan koşullar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün bazı konularda dönüşümler yaşanabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular daha çok ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konularda değişiklikler yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişi ile görüşmelerinize dikkat etmelisiniz. Hızlı alınan kararlar olabilir. Gün içinde duygusal olarak yaşadığınız dönüşümler sizi yorabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün bilinmeyen konular sizi farklı yerlere taşıyabilir. Duygusal olarak kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele verebilirsiniz. Psikolojik olarak yaşanan dönüşümlerden etkilenebilirsiniz. Sizin için yorucu bir gün olabilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı ani tepki göstermekten kaçının.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gelecek planlarınızı sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çabalamanız gerekebilir. Bazı konulardaki dönüşüm gerektiren konular sizi kısıtlayabilir. Ümit ettiğiniz konularda ani fikir değişiklikleri yaşanabilir. Arkadaşlarınızla yaptığınız programlar aksayabilir. Tepki vermeden önce düşünmenizde fayda var.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün iş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Bazı konularda engelleri aşmak için ellerinizi kirletmeniz gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz sizin iş yönünüzü belirleyebilir. Aniden ortaya çıkan olaylardan dolayı sıkıntıya düşebilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ilgili dönüşümler yaşayabilirsiniz. Olaylara daha sakin yaklaşmalısınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün geleceğe yönelik konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Düşünsel konularda kendinizi daha yaratıcı kılabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde değişimler yaşanabilir. Bu durumlar sizi yorabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmakta zorlanabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

.Bugün sizi yoran koşullar gündeme gelebilir. Ortaklı konularda değişiklikler meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çözmekte zorlandığınız konular açığa çıkabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgili dönüşümler yaşanabilir. İlişkiler ön planda olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Eşinizle ilgili konularda sürprizler olabilir. Ev hayatınızdaki olaylar sizi değişime itebilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi doğru ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. Ailevi konularda dönüşümler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri sağlamlaştırmak için çaba gösterebilirsiniz. Bu konuda çalışma arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Düşündüğünüz konular sizi yorabilir. Gün içindeki stres nedeniyle kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Bazı olayları açığa çıkarmak isteyebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.