1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ: Bugün sinirlerinize hakim olmalısınız. İlişkinizde ise ben değil biz olmalısınız. Duygularınızı ifade etmede sabırsız ve zorlayıcı davranabilirsiniz.

BOĞA: Cesaretinizi kimsenin kırmasına izin vermeden hareket edin. Çok sabırlı olun ve sakın yılmayın. Büyük başarılar sabır ve emekle gelir.

İKİZLER: İşinizle ilgili konularda eksik kalan konuları tamamlayabilir ve çalışma arkadaşlarınızın desteği ile karşılaşabilirsiniz. Mesleğiniz dolayısıyla tanışacağınız insanların tekliflerine açık olun.

YENGEÇ: İnatçı ve bağımsız düşünmek sizi maddi konularda hırslandırabilir. Çıkarlarınızı korumak için hiç sevmediğiniz birisiyle işbirliği yapabilirsiniz.

ASLAN: Bugün siz sadece sorumlu olduğunuz konularla ilgilenin. Beklenmedik bir aşk itirafı alabilirsiniz.

BAŞAK: Duygularınızla değil mantığınız ile hareket etmelisiniz. Maddi açıdan tutumlu olmanızda fayda var. 

TERAZİ: Gerçek başarıya ulaşmak için sistemli bir şekilde çalışın ve gayretli olun. Özel yaşamınızda ise aile bireylerinin sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz.

AKREP: Bugün, parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. Özel hayatınızda beklediğiniz saygıyı göremediğinizi düşünebilirsiniz. İsteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor

YAY:  Alacağınız haberler duygu iniş çıkışları yaşamanıza neden olabilir. İş alanlarınızda kalıcı adımlar atılabilir. İlişkilerinizi de sağlama alacaksınız.

OĞLAK: Gün içerisinde alacağınız bir haberden etkilenebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak bazı gelişmeler yaşayacaksınız.

KOVA: Bugün oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aile içinde yaşanacak bazı olaylar sizi derinden etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

BALIK: Duyarlı ve hassas olduğunuz bir gün. Yaşadığınız olayları gereksiz yere büyütebilir ve duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.