1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Kendinizi sosyal platforma ifade etmek isteyebilirsiniz. Hassasiyet duyduğunuz konularda ani tepki vermemeye çalışın. Gün içinde yeni niyetler içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte zaman geçirebilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Sizi kısıtlayan konular nedeniyle psikolojik durumunuz hassaslaşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba göstermelisiniz. Tam olarak anlayamadığınız konular nedeniyle belirsizlik yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde önemli konularda kesin karar vermemelisiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş hayatınızla ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Kadınlar ilgili konular sizi zorlayabilir. İşlerinize yön kazandırmak içim mücadele etmeniz gerekebilir. Günün ikinci yarısında kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmelerinizi bu saatlerde yapmanız daha iyi olabilir. Bugün şansınızı kendiniz yaratacaksınız.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün işlerinizde ilerlemek için daha görünür olmanız gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. İş yükünüz artabilir. İşlerinizde bürokratik konularla ilgili sıkışıklıklar olabilir. Akşam saatlerinde daha rahat olacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün hayatınızdaki bazı konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrollü yapmaya çalışın. Gün içinde felsefelerinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Akşam saatlerinde düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde daha hassas olabilirsiniz. Ortaklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Gün içinde banka işlerinizi toparlamak için fırsatınız olacak. Para işlerine dikkat etmenizde fayda var. Yorgunluğunuzu atmak için daha sakin ortamlara gidin.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün eşinizi, ortağınızı ilgilendiren yeni koşullar var. İlişkilerinizde karşınızdakine daha fazla toleranslı davranmanız gerekebilir. Uğraştırıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edeceğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatlerinde daha aktif olacağınız şeyler yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Çalışma koşullarınızdaki değişikler gündeminizi birden etkileyebilir. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İş hayatınızda detaylar içinde boğulmayın. İlerleme kaydetmeniz için çaba göstermelisiniz. Keyif aldığınız konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Gün içindeki değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçirmek sizi rahatlatabilir. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Hobilerinizde yaratıcılığınızı daha çok ortaya koyabilirsiniz. Şanlı bir gündesiniz. Riskli durumlar sizi etkisi altına alabilir. Aşk hayatınızda daha aktif olabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün ailevi konularda söylediklerinize dikkat etmenizde fayda var. Eski de kalan konular tekrar gündeme gelebilir. Kendi içinize yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Akşam saatlerinde farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyif aldığınız şeylerle ilgilenebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Yazışma ve konuşmalarda anilikler olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Sosyal olaylar ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte plan yapabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün harcamalarınızı düzene sokacağınız bir gündesiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Borç alacak konularına eğilmeniz gerekebilir. İşinizdeki teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Keyif aldığınız işlerde tatsızlık çıkabilir. Akşam saatlerinde planlarınızdaki değişiklikler canınızı sıkabilir.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.