1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza görea bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

A+A-

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Günün ilk saatlerinde parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Yeteneklerinizi arttırmak için yeni kaynaklar arayabilirsiniz. İşlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla mücadele edebilirsiniz. Öğleden sonra yakın çevrenizle ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir. Yazışma ve konuşmalara odaklanabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konular öne çıkabilir. İlgi alanlarınızda yeni bir şeylere başlayabilirsiniz. Sağlığınıza önem vermelisiniz. Beslenme alışkanlıklarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde harcamalar gündeme gelebilir. Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Günün ilk saatlerinde kendinizi bir miktar sıkışmış hissedebilirsiniz. Bazı işlerinizde sonuçlar gecikebilir. Gizli kalan şeyler olabilir. Gün içindeki boşluklarınızı sanatsal konularla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Öğleden sonra kişisel meseleleriniz daha fazla gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde hassasiyet artabilir. Sabırlı davranmaya çalışın.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda kadınlardan destek alabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ilişkilerinizde gereğinden fazla alıngan davranabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde sıkışmalar meydana gelebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İş yaşamında göz önünde olacağınız bir gündesiniz. Sorumluluklarınız artıyor. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba göstermelisiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Bürokratik konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için başkalarından destek alabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yaşadığınız olaylarla ilgili algınız değişebilir. Farklı bakış açıları kazanabilirsiniz. Düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Günün ikinci yarısında iş hayatınızda daha fazla çaba gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Sorumluluklarınızla birlikte hedeflerinizde artabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün ortaklı konularda daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Sizi endişelendiren konularda stresler yaşayabilirsiniz. Yatırımlar gündeme gelebilir. Finansal anlamda kendinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde yabancılarla daha fazla iletişim içinde olabilirsiniz. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün eşinizle ilgili konularda daha hassas olabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan çatışmalar olabilir. Ortaklı konularla uğraşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele etmeniz gerekebilir. Günün ikinci yarısında finansal konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma hayatınızdaki kurallarla ilgili detaylarla ilgilenebilirsiniz. Bugün işlerinizle ilgili harekete geçebilir ve programlama yapabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Aldığınız sorumluluklar artabilir. Günün ikinci yarısı daha çok eşinizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Teknik konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Çocukların sorumlulukları sizi yorabilir. Sevdikleriniz için harcama yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısında çalışma hayatınızdaki sorumluluklar ağırlaşabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün ailenizle zaman geçirmek için program yapabilirsiniz. Evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızdaki yerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde sosyalleşmek için fırsat yaratabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün zihinsel konularda hareketlilik olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Kafanızı karıştıran durumlar olabilir. Ticari konularda harekete geçebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ev hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizdeki teknik işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızı eve toplayabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.