1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. 15 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ
15 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

15 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

A+A-

Koç Burcu; Koç Burçları’nın bu hayattan en çok istedikleri şey bir çeşit iç huzuruna kavuşmak ve kendilerini güvende hissetmek olacaktır. Bugün bu isteklerinizin gerçekleşmesi için ihtiyacınız olan en temel şey, ev içerisindeki aile yaşantınızda sevgi dolu ve uyumlu bir atmosfer oluşturmak için elinizden geleni yapmaktır. Bunu yapmak ise oldukça kolay: yapmanız gereken tek şey çekişmelerden ve çatışmalardan uzak durmak ve birbirinizle uzlaşma arzusu içerisinde olmak. Bugün özellikle finansal meselelerde aile bireylerinizle dayanışma içerisinde olmanızda oldukça fayda var. Bugün özellikle sabahın erken saatlerinde güvence, paylaşım ve kararlılık kavramları sizin için oldukça önemli olacaktır. Öğlen saatleri civarında ise gelecek hakkındaki planlarınızı ve gönül meselelerinizi gerçekçilikle ele alabilirsiniz.


Boğa Burcu; Boğa Burçları’nın en çok önem vereceği konular içlerinden geldiği gibi davranabilmek ve daha iyi şartlarda yaşayabilme imkânını bulabilmek olacaktır. Eğer son günlerde hayatınızda birtakım psikolojik sorunlar yaşadıysanız, içinizde her şeyi ardınızda bırakarak uzaklara kaçmak gibi arzular bile kendini gösterebilir. Bugün özellikle sabahın erken saatleri itibariyle bu hayatta doğru yönde adımlar atmak ve dikkatli seçimler yapmak sizin için oldukça önemli bir mesele haline gelecektir. Hatta öyle ki, bu düşünceler sizi kendinizi baskı altında hissetme noktasına kadar götürebilir. Bu durum gün boyunca sizi suskun biri haline getirebilir. Öğlen saatleri civarında ise kendinizi güvence altında hissetmek konusunda hassasiyet gösterebilirsiniz. Bu saatlerde her ne koşulda olursa olsun attığınız adımlarda emin olmak ve bastığını yerin sağlam olmasını isteyeceksiniz sevgili Boğa Burçları.


İkizler Burcu; İkizler Burçları’nın çevrelerindeki insanlarla dengeli paylaşımlarda bulunmaları oldukça önemli olacaktır. Çünkü bugün çevrenizdeki insanlardan herhangi biriyle çatışmanın size herhangi bir faydası olmayacak. Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren içinizde bir mükemmeliyetçilik hissiyatı hüküm sürebilir. Bu durum, çevrenizdeki tüm insanlardan her şeyin en mükemmel olanını yapmalarını beklemenize sebebiyet verebilir. Ancak elbette hepimiz insan olduğumuz için hiçbirimiz mükemmel değiliz ve mükemmel olmamız mümkün de değil. Dolayısıyla çevrenize karşı bu tarz bir beklenti içerisinde oluşunuz sizi çevrenizdeki insanlarla bir çatışma içerisine sürükleyebilir. Bu tarz çatışmalar yaşamaktan hiç hoşlanmayan İkizler Burçları olarak bugün çevrenizdeki insanlara karşı elinizden gelen en ılımlı tavırları sergilemenizde fayda var.


Yengeç Burcu; Yengeç Burçları’nın çevrelerindeki insanların kendilerinden farklı birer birey olduklarının bilincinde olmaları gerekmektedir. Çünkü bugün Yengeç Burçları olarak birtakım çocuksu davranışlar sergilemeye eğilim gösterebilirsiniz. Elbette sizin bu çocuksu davranışlarınızın altında hiçbir kötü niyet yatmıyor; hatta bu davranışlarınız oldukça naif davranışlar; ancak çevrenizdeki insanlar bunu bu şekilde anlayamayabilirler. Bu nedenle bu durumun farkında olarak çevrenizdeki insanlara karşı mümkün olduğunca ılımlı davranışlar sergilemeye gayret etmeniz sizin için oldukça faydalı olacaktır. Bugün özellikle öğlen saatleri civarında sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmeniz oldukça önemli olacaktır. Bu saatlerde aile bireylerinizle sorumluluklarınızla ilgili konuşmalar yapabilirsiniz.


Aslan Burcu; Aslan Burçları için çevrelerindeki insanlarla dostça paylaşımlarda bulunmak oldukça önemli olacaktır. Bugün çevrenizdeki insanlarla karşılıklı olarak bir paylaşım içerisinde bulunmak, dengeli bir iş birliği sağlayabilmek, kimsenin hakkını yememek ve aynı şekilde kendi hakkınızı da kimseye yedirmemek için gün içerisinde davranışlarınıza oldukça dikkat etmeli, yeri geldiğinde politik davranabilmelisiniz. Bugün özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren çevrenizdeki insanlarla bir uyum içerisinde hareket etmeli ve çevrenizdeki insanlara karşı elinizden geldiğince toleranslı davranmaya özen göstermelisiniz. Bugün özellikle öğlen saatleri civarında çevrenizdeki insanlar sizinle çatışmak gibi birtakım davranışlar sergileme eğilimi gösterebilirler; ancak siz ılımlı davranışlarınızla bu çatışmaları savuşturmalısınız.


Başak Burcu; Başak Burçları özellikle sabah saatlerinde eğer çevrelerindeki insanlarla aralarında herhangi bir problem varsa bu problemleri ılımlı bir şekilde çözmeye hevesli olmalıdırlar. Bu zaman diliminde karşınızdaki kişilerle konuşurken sert ifadeler kullanmamaya dikkat etmeli; ancak mümkün olduğunca gerçekçi olmaya da özen göstermelisiniz. Bunu yapabilmek için ise karşınızdaki kişilerle birbirinize ılımlı bir şekilde yaklaşmayı bilmelisiniz. Eğer bugün çevrenizdeki insanlarla herhangi bir problem yaşarsanız bu problemleri birbirinize sorular sorarak ve bu soruların cevaplarından yola çıkarak çözebilirsiniz. Bugün özellikle öğlen saatleri itibariyle gerek çalışma hayatınızda gerekse de gündelik ilişkilerinizde ortaklık içerisinde bulunduğunuz herkesle uyum içerisinde hareket etmeye özen göstermelisiniz.


Terazi Burcu; Terazi Burçları çevrelerindeki insanlara karşı sergiledikleri nazik, uyumlu ve ılımlı tavırları ile çevrelerindeki insanların dikkatini üzerlerine çekecek ve ilgilerini toplayacaklardır. Bugün çevrenizde bulunan her insanla görüşlerinin ne olduğundan bağımsız olarak rahatlıkla bağlantı kurabilir; bu insanlarla aranızda herhangi bir çatışma yaşanması ihtimali söz konusu olduğunda bile bu insanlara oldukça toleranslı bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Bugün özellikle sabahın erken saatleri itibariyle bu hayattaki hedefleriniz ve amaçlarınız hakkında mümkün olduğunca gerçekçi bir biçimde düşünmelisiniz. Bu saatler itibariyle eğer planlamalarınızı mantıklı bir şekilde yaparsanız ve adımlarınızı akıllıca atarsanız başarısız olma riskiniz neredeyse sıfıra yakın olacaktır. Bugün finansal konularda kimseye bağlı kalmak istemeyeceksiniz.


Akrep Burcu; Akrep burçları özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren finansal konularda biraz hırslı davranışlar içerisinde olabilirler. Bu durum, hayatınızdaki birtakım durumların düzelmesinin önündeki tek engeli para olarak görmenizden kaynaklanıyor olabilir. Ancak sizin de çok kısa bir süre düşünerek bulabileceğiniz gibi, bu durumların düzelmesi için gereken kriterler arasında para aslında oldukça düşük bir öneme sahiptir. Bugün özellikle öğlen saatleri itibariyle yakın çevrenizde bulunan ve sevdiğiniz insanların sizi hayatlarının vazgeçilmez bir unsuru olarak görmelerini isteyeceksiniz. Bunun yanı sıra bu saatler itibariyle artık bu hayattaki hedeflerinize doğru giden yolda ilerlerken eskisinden daha rahat hareket etmek isteyeceksiniz. Çünkü bugüne kadar bu hayattaki amaçlarınıza ve hedeflerinize giden yolda yaşadığınız zorlukları artık yaşamak istemiyorsunuz.


Yay Burcu; Yay Burçları ruhsal açıdan sevgiye, ilgiye ve uyuma oldukça ihtiyaç duyacaklardır. Bugün bu hassas ruh haliniz, sizi hislerinizi ve düşüncelerinizi çevrenizdeki insanlara belli etmekten alıkoyabilir ve sıkıntılarınızı çevrenizdeki insanlara anlatmaktan kaçınabilirsiniz. Bu durum, sizi hayatınızdaki her şeyin tam olarak yerli yerine oturtulması için ne yapmanız gerektiğini düşünmeye sevk edebilir. Bugün özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde hayatınızda bir bütünlük duygusu hissetmek sizin için oldukça önemli olacak. Bugün özellikle bu zaman diliminde çevrenizdeki insanların gözünde öneminizin ve değerinizin oldukça fazla olduğunu hissetmek isteyeceksiniz. Ancak bunun için sizin duygu ve düşüncelerinizi onların anlamalarını isteyeceksiniz.


Oğlak Burcu; Oğlak Burçları’nın üzerinde baskı kurmaya çalışabilirler. Ancak Oğlak Burçları olarak bu durumun önüne geçebilmek sizin elinizde. Çevrenizdeki insanların sizin üzerinizde baskı kurmaması için kendinizden emin tavırlar içerisinde olmalısınız. Bunun yanı sıra çevrenizde bulunan insanlara güzel sözlerle ve sevgiyle yaklaşarak da bu durumu ortadan kaldırmaya yönelik bir şeyler yapabilirsiniz. Bugün bu durum herhangi bir olumsuzluğun veya yanlışlığın farkına varmanız durumunda da geçerlidir. Eğer gördüğünüz yanlışlıkları ve olumsuzlukları çevrenizdeki insanlara tatlı bir dille ifade ederseniz çevrenizdeki bu insanlarla aranızda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Zaten siz Oğlak Burçları olarak çevrenizdeki insanlara kendinizi tatlı bir dille ifade etmeyi bir yaşam biçimi haline getirmiş kişilersiniz.


Kova Burcu; Kova Burçları gün boyunca sessiz, sakin ve huzurlu ortamlarda bulunma arzusu içerisinde olacaklardır. Bu arzunuzun yerine gelebilmesi için gün boyunca çevrenizdeki insanlara ve yeni tanıştığınız insanlara karşı mümkün olduğunca nazik bir şekilde davranmaya özen göstermelisiniz. Bunun yanı sıra bugün özellikle sabahın erken saatleri ile öğlen saatleri arasında kalan zaman diliminde çevrenizde bulunan insanlarla aranızda gerçekleşecek olan her türlü paylaşıma dikkatle yaklaşmalısınız ve bu paylaşımlardan yola çıkarak kesin kararlar vermeden önce enine boyuna düşünmelisiniz. Yani kısacası bugün olabildiğiniz kadar objektif olmaya özen göstermelisiniz. Böylece verebileceğiniz birtakım potansiyel yanlış kararların da önüne geçmiş olursunuz. Bugün romantik ilişkinizle alakalı meselelere yönelik olarak bir dostunuzun tavsiyesini alabilirsiniz.


Balık Burcu; Balık Burçları’nın hem romantik ilişkileri ile alakalı konularda hem de yakın çevrelerinde bulunan insanlarla aralarındaki ilişkileri ile ilgili konularda mümkün olduğunca ılımlı, olumlu ve uyumlu bir şekilde davranmaları gerekmektedir. Bugün özellikle sabahın erken saatlerinde itibaren iç dünyanızdaki tutkularınız iyiden iyiye su yüzüne çıkacaktır. Bu tutkularınızın bir kısmı karşınızdaki kişiyi etkiniz altına almayı da içeren tutkular olabilir ve bu zaman dilimi itibariyle karşınızdaki kişiyi etkiniz altına almak için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz. Bugün özellikle öğlen saatleri civarında birtakım konularla ilgili olarak güvendiğiniz biri ile fikir alış verişinde bulunmak isteyebilirsiniz. Bugün ev içerisindeki aile hayatınıza ve kendi bireysel hayatınıza yönelik sorumluluklarınız oldukça fazla olabilir. Ancak siz Balık Burçları olarak bu sorumlulukların arasındaki dengeyi kurabiliyorsunuz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.