1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 15 YAŞINDAKİ KIZ 10 YAŞINDAKİ KIZI ORMANA GÖTÜRÜP...
15 YAŞINDAKİ KIZ 10 YAŞINDAKİ KIZI ORMANA GÖTÜRÜP...

15 YAŞINDAKİ KIZ 10 YAŞINDAKİ KIZI ORMANA GÖTÜRÜP...

Dünya bu vahşeti konuşuyor!

A+A-

Şeytan için küçük kızın parmaklarını kesti

Dünya bu vahşeti konuşuyor. 15 yaşındaki kız, 10 yaşındaki bir kızı ormana götürüp, baltayla parmaklarını kesti. Çek kız, parmakları şeytan için kurban ettiğini söyledi.

Şeytana kurban etmek için 10 yaşındaki arkadaşının parmaklarını baltayla kesti. Çek Cumhuriyeti'nde yaşanan korkunç olayda, 15 yaşındaki bir kız, 10 yaşındaki oyun arkadaşının parmaklarını baltayla kesti. Daily Mirror gazetesinde yer alan habere göre, Brno'da oturan Alena Skrivankova, oyun arkadaşı Jitka Svehlova'yı ailelerinden izin alarak yakınlardaki ormana oynamaya götürdü.

AĞACA BAĞLAYIP PARMAKLARINI KESTİ

10 yaşındaki talihsiz kızı ağaca bağlayan Skrivankova, burada çantasına gizlediği balta ile kızın parmaklarını kesti. Polisin yaptığı açıklamaya göre, küçük kız bir şekilde kaçmayı başardı ve aileleri hemen polise haber verdi. Polis olay yerine ulaştığında, 15 yaşındaki kızı ormanda yerde otururken buldu.

"PARMAKLARI ŞEYTANA KURBAN ETTİM"

Kızın bir elinde balta, diğer elinde kestiği parmaklar vardı. Skrivankova, parmakları şeytana kurban etmek için kestiği söyledi. Genç kız psikiyatrik tedavi için alıkonulurken, küçük kız tedavi için hastaneye götürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.