1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 15 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU ARABAYA ATIP EVE GÖTÜRDÜ VE...
15 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU ARABAYA ATIP EVE GÖTÜRDÜ VE...

15 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNU ARABAYA ATIP EVE GÖTÜRDÜ VE...

15 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz!

A+A-

 

İskele’ye bağlı Kumyalı köyünde 15 yaşındaki kız çocuğu ile cinsel ilişkiye giren 31 yaşındaki İbrahim Demir, 3 aylık  gecikme sonrasında, kız ailesinin şikayeti üzerine tutuklandı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolunda görevli polis çavuşu Durmuş Emiroğlu, zanlının 2014 yılı Eylül ayı içerisinde isminin baş harfleri Z.Ö. olan 15 yaşındaki kızı aracına bindirerek Kumyalı’daki evine götürdüğünü ve cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Olayın 3 ay sonra kızın ailesi tarafından öğrenilmesi ve 12 Aralık 2014 tarihinde Ziyamet Polis Karakolu’na giderek zanlı hakkında şikayette bulunması üzerine zanlının tespit edilerek tutuklandığını anlatan Emiroğlu,  kızın ailesinin zanlıya karşı halen öfke içerisinde olduğunu ve şikayetlerinin devam ettiğini söyledi.

Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını bildiren Emiroğlu zanlının 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 3 gün ile sınırlandırdı.

‘Planlarımız vardı’

Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine konuşan zanlı İbrahim Demir,” bizim ileriye dönük planlarımız vardı, evlenecektik” dedi. Demir ayrıca kızın 16 yaşından küçük olduğunu bilmediğini öne sürdü.

Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.