1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 15 YIL SONRA BARIŞTILAR
15 YIL SONRA BARIŞTILAR

15 YIL SONRA BARIŞTILAR

15 YIL SONRA BARIŞTILAR

A+A-

BEŞİKTAŞ 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beşiktaş Meydanı’nda bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olan sanat dünyasının iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer bir araya gelerek barıştı.

Beşiktaş Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beşiktaş Meydanı’nda bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte, telif hakları yüzünden 15 yıldır dargın olan sanat dünyasının iki dev ismi Kayahan ve Nilüfer biraraya gelerek barıştı. Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Beşiktaş Meydanı’nda saat 20.00 sıralarında bir etkinlik düzenledi. Çok sayıda kişinin katıldığı etkinlikte, önce kurulan sahneye çıkan bir çift tango dansı yaptı. Ardından da Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, halkı selamladı.

Kurulan sahneye ilk olarak şarkıcı Nilüfer çıktı. Nilüfer, en sevilen parçalarını seslendirdi. Bu sırada sahne önünde toplanan çok sayıda kişi şarkılara eşlik etti. Ardından ise sahneye Kayahan’ın eşi İpek Açar çıktı. Açar, sahnede bir süre şarkılarını söyledikten sonra eşi Kayahan alkışlar eşliğinde sahneye geldi. Kayahan, kendisini dinlemek için toplanan halkı selamladı ardından da en sevilen şarkılarını seslendirdi.

KAYAHAN VE NİLÜFER SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE BARIŞTI

Kayahan’ın sahne almasının ardından sahneye tekrar büyük bir coşku içinde şarkıcı Nilüfer geldi. Nilüfer, 15 yıldır telif hakları yüzünden dargın olan Kayahan’la biraraya gelerek, yıllardır süren dargınlıklarını sonlandırdı. Nilüfer, Kayahan ve Kayahan’ın eşi İpek Açar birlikte sahne alarak düet yaptı. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’da parçalara eşlik etti. Kayahan, düet sonrasında vatandaşlara "Sizleri çok seviyorum" diyerek selamladı ve ’Ben Anadolu Çocuğuyum’ adlı şiiri seslendirerek sahneden ayrıldı.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.