1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 150 TL İÇİN CEZAEVİNE GİTTİ
150 TL İÇİN CEZAEVİNE GİTTİ

150 TL İÇİN CEZAEVİNE GİTTİ

150 TL için cezaevine gitti

A+A-

Yerde bulduğu altın alyansı, kuyumcuya satarak sahtekârlıkla para temin eden Umut Yalçın, teminatla serbest bırakıldı ancak şartları yerine getiremedi

 

Emine UYSAL

Lefkoşa Başbakanlık trafik ışıkları yakınlarında, yerde bulduğu alyansı, polise teslim etmeyerek çalan ve daha sonra da kuyumcuya satarak, sahtekârlıkla 150 TL para temin eden Umut Yalçın, teminatla serbest bırakıldı ancak şartları yerine getiremediği için cezaevine gitti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzurunda görüşülen davada iddia makamı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Yücel Kuşçuoğlu’nu tanık olarak dinletti.

Kuşçuoğlu, zanlı Umut Yalçın’ın Lefkoşa’da Başbakanlık trafik ışıklarında altın alyans bularak, sirkat ettiğini

ve 150 TL karşılığında Altınbaş Kuyumculuk’a satarak, sahtekârlıkla para temin ettiğini dile getirdi.

Kuşçuoğlu, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. Zanlı Umut Yalçın, teminat şartlarını yerine getiremeyeceğini belirtti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlının yurtdışı çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi ve bir kefilin iki bin TL’lik kefalet senedi imzalaması karşılığında tutuksuz yargılanmasına, şartları yerine getirememesi halinde ise 15 günü aşmayan süreyle cezaevinde hükümsüz tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.