1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 1500 TL destek ödemeleri için başvurular 5 Mart’a kadar sürecek
1500 TL destek ödemeleri için başvurular 5 Mart’a kadar sürecek

1500 TL destek ödemeleri için başvurular 5 Mart’a kadar sürecek

1500 TL destek ödemeleri için başvurular 5 Mart’a kadar sürecek

A+A-

1500 TL destek ödemeleri için başvurular, 23 Şubat- 5 Mart 2021 tarihleri arasında ihtiyat.gov.ct.tr adresinden yapılabilecek. 

Bakanlar Kurulu ve Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi kararı ile, 2021 yılı içerisinde faaliyetlerine ara verilen, kendi dahil ez az 1 en fazla 5 çalışan istihdam eden işverenler ile kendi nam ve hesabına bağımsız çalışan işyerleri destek ödemesine başvurabilecek.

Başvurular ihtiyat.gov.ct.tr adresinden yapılacak. 2021 yılı için yapılması öngörülen ücret destek ödemelerinin başvuruları bugün başladı. KKTC Bakanlar Kurulu ve Bulaşıcı Üst Hastalıklar Komitesi kararları ile 2021 yılı içerisinde faaliyetlerine ara verilen; kendi dahil ez az 1 en fazla 5 çalışan istihdam eden işverenler ile kendi nam ve hesabına bağımsız çalışan işyerlerine, kapalı kaldıkları sürelere göre, Bakanlığımız tarafından,  aylık 1500 TL’ye kadar ücret desteği verilecek.  İşverenler ile kendi nam ve hesabına bağımsız çalışanların bu ücret desteğinden yararlanabilmesi için, 23 Şubat 2021 tarihinden 5 Mart 2021 tarihine kadar ihtiyat.gov.ct.tr adresine çalışanları adına başvuru yapması gerekiyor.

Yapılan başvurular neticesinde belirlenen hak sahibi çalışanların ödemeleri İhtiyat Sandığı Dairesi tarafından çalışanların hesabına yatırılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.